Sinem Öztürk diziden ayrıldı!

Sinem Öztürk bir yıla yakın rol aldığı Kiralık Aşk dizisinden ayrıldı

Sinem Öztürk diziden ayrıldı!

Birçok izleyici kitlesine sahip olan Kiralık Aşk dizisinde yer alan Sinem Öztürk‘ün diziden ayrıldı. Dizide yaklaşık bir yılı aşkın rol aldı. Dizinin ilk başlarında Defne ve Ömer’i ayırmak için elinden geleni yapan Yasemin son bölümlere doğru kendi hayatı ile ilgilenmeye başladı.

Sinem Öztürk’ün yaptığı her şeyi kendine rol model alan ciddi bir kitle mevcut oyuncunun diziden ayrılması büyük yankı uyandırdı. Oyuncunun yeni projeler ekranlarda boy gösterecek. Aynı anda 2 projede yer alan oyuncu Çetin Tekindor, Altan Erkekli ve Arsen Gürzap’ın yer alacağı sinema filminde büyük bir role sahip olacak.

Sinem Öztürk Kimdir?
 
9 Ocak 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema bölümünü bitirdi. Oyunculuk da Arka Sıradakiler dizisi ile zirveye çıktı. Ardından Fikir Atölyesinde sunuculuk yaptı.
Filmografisi:
Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler, Aşk Ruleti, Aloya, Ayak Altında, Duvar, Arka Sıradakiler, Uygun Adım Aşk, Dersimiz: Atatürk, Uçan Melekler, Huzur Sokağı, Hayat Yolunda, Yusuf Yusuf, Kiralık Aşkı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler