Simay Tokatlı kimdir ve kaç yaşındadır ?

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yeni bir yarışma yayın hayatına başladı. İşte Benim Stilim’in sona ermesinin ardından moda tarzı program boşluğunu doldurmak için Fenomen isimli yapım devreye sokuldu. 6 erkek 6 kadın yarışmacının ayrı evlerde bulunduğu yarı

Simay Tokatlı kimdir ve kaç yaşındadır ?

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yeni bir yarışma yayın hayatına başladı. İşte Benim Stilim’in sona ermesinin ardından moda tarzı program boşluğunu doldurmak için Fenomen isimli yapım devreye sokuldu. 6 erkek 6 kadın yarışmacının ayrı evlerde bulunduğu yarışma kısa sürede ilgi görürken yarışmacılar da dikkat çekiyor. Dikkatleri üzerine toplayan isimlerin başında da Simay Tokatlı yer alıyor.

Güzelliği ve tavrıyla dikkatleri üzerine toplayan Simay Tokatlı kimdir?

Simay Tokatlı fotoğrafları için tıklayın

1993 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini bitirdikten sonra İngiltere ve Los Angelas’da İngilizcesini geliştirmeye çalışmıştır. Öğrencilik hayatını İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü’nde sürdürmekle birlikte modellikle uğraşmaktadır. Ailesi ile birlikte yaşamaktadır. En büyük hayali ise Türkiye’de ünlü bir moda ikonu haline gelmektir. Ailem benim için herşeyin önündedir diyen güzel yarışmacı dostlarına da düşkün olduğunu belirtiyor. Kendi anlatımına göre; Güzel bir ocukluk geçirip, arkadaş ortamlarının en sevileni olmuş.  Yalanı ve sinsiliği bile kaldırabileceğini ancak salak yerine koyulmaya kalkındığında herşeyi bitiriyormuş. Ayrıca orta seviyede İtalyanca biliyor. İkna kabiliyetine güveniyor ve oldukça hırslı olduğunu söylüyor. Ve amacına ulaşmak için herşeyi yapacağını belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi