Seviyor Sevmiyor 9. bölüm fragmanı çıktı mı?

Seviyor Sevmiyor 9. bölüm fragmanı merakla bekleniyor

Seviyor Sevmiyor 9. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'de ekranlara gelen ve Zeynep Çamcı ile Gökhan Alkan'ın başrollerinde oynadığı Seviyor Sevmiyor 8. bölümü ile ekranlara geldi. Kısa sürede beğeni toplayan dizinin yeni bölümü de oldukça beğenildi. Seviyor Sevmiyor 9. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

8. BÖLÜM ÖZETİ

İrem ve Yiğit yakınlaşmış ve evlilik teklifine Deniz şahit olur. Bu gelişmeyle İrem ile Deniz bozuşur. İkisi de acı çekerken farklı yöntemler seçerler. Deniz İstanbul'dan uzaklaşmak, evden taşınmak ister. Tuna bu yolculuğunda ona arkadaşlık edecektir. İrem ise vicdan azabı yüzünden Yiğit'i kendisinden soğutmaya çalışır. Tuna'nın Deniz'i yanında götürmesi tesadüf değildir. Tuna da artık bir eşiktedir… Belki de hayatının aşkını bulmuştur, belki de artık ona açılması her şeyi söylemesi gerekmektedir. Fakat ne İrem ne Deniz aradıkları huzuru bulamayacaklar, birbirlerinin boşluğunu kapatamayacaklardır. Madem İrem Denizsiz, Deniz de İremsiz olamıyor, geriye tek bir çare kalmaktadır. Barışacaklar ve her şeyi Yiğit'e olduğu gibi anlatacaklar. İrem ve Deniz, Yiğit'e vermek için bir itiraf mektubu döşenirler ve itiraf vakti gelir çatar.


Sevilen dizinin başrollerinde  Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan ve  Yiğit Kirazcı yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yaparken senaryosunu ise. Cho Sung-Hee, Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil yazıyor. Dizi uyarlama dizisidir.

Oyuncu Kadrosu:

Zeynep Çamcı, Yiğit Kirazcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Zuhal Olcay, Zeynep Tuğçe Bayat, İpek Tenolcay, Cemal, Eda, Aydan Koptur, Esra Kılıç, Gazi, Meriç, Neşe Arıcan,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem