Seviyor Sevmiyor 6. bölüm fragmanı çıktı! Son bölümde neler oldu?

Seviyor Sevmiyor 5. bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı da çıktı

Seviyor Sevmiyor 6. bölüm fragmanı çıktı! Son bölümde neler oldu?

ATV'nin yaz dizisi olan Seviyor Sevmiyor 5. bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümüyle beğeni toplayan aşk ve komedi tarzındaki Seviyor Sevmiyor 6. bölüm fragmanıyla da seyircisiyle buluştu. Yeni yayınlanan fragmanda yeni bölümde neler olacağına dair ipuçları yer alıyor. Bakaım gelecek hafta neler olacak?

Seviyor Sevmiyor 6. bölüm fragmanı - "Yiğit Bey ile geziye gideceğim, baş başa..."

Son bölümde neler olmuştu;
Deniz, Yiğit'in 15 yıl önce ona verdiği yapboz parçasını hiç olmadık bir yerde düşürür. Yiğit'in yapboz parçasını görmesi ve stajyeri olarak bildiği Deniz'in ilk aşkı olduğunu anlaması an meselesidir. Ancak Deniz'in küçük sırrını öğrenen Tuna, yaptığı sürprizle herkesi şaşırtacaktır. İrem'in, Deniz'den gizli görüşmeye devam ettiği Yiğit'e olan hisleri giderek artmaktadır. Onunla vakit geçirmek için komik bahaneler yaratır. Deniz, İrem'in odasında Yiğit'in fotoğrafını bulur. İrem köşeye sıkışmıştır.

Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan ve  Yiğit Kirazcı gibi isimlerin yer aldığı dizinin yapımını MF Yapım üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturmaktadır. Senaryo Cho Sung-Hee, Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil yazıyor. Dizi uyarlama dizisidir.

Konusu:
Deniz ve Yiğit küçüklük arkadaşıdır. Yiğit çok şişman ve çirkindir. Bu yüzden arkadaşları tarafından dışlanır ve alay konusu olur Yiğit’in tek arkadaşı Deniz’dir. Deniz güzel ve zengin bir aileden gelir. Yıllar geçtikçe Yiğit çok yakışıklı biri haline gelir aynı zamanda işleri ise düzene girer ve zengin olur. Deniz ise zaman geçtikçe eski güzelliğini kaybeder ve babası iflas eder. Durum tersine döner. Yıllar sonra İstanbul’da yolları kesişen ikilinin hayat serüvenini anlatıyor. Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

Oyuncu Kadrosu:

Zeynep Çamcı, Yiğit Kirazcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Zuhal Olcay, Zeynep Tuğçe Bayat, İpek Tenolcay, Cemal, Eda, Aydan Koptur, Esra Kılıç, Gazi, Meriç, Neşe Arıcan,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler