Seviyor Sevmiyor 3. bölümde neler olacak? Fragman çıktı...

Seviyor Sevmiyor 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Seviyor Sevmiyor 3. bölümde neler olacak? Fragman çıktı...
ATV'nin yeni dizilerinden olan Seviyor Sevmiyor isimli dizi ilk 2 bölümüyle beğeni kazanmıştı. Seviyor Sevmiyor 3. bölüm fragmanı da yayınlandı.



ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz garsonluk yaptığı kafeden kovulur. İş bulmak çabasıyla birçok mülakata girer ve şansını dener. 30 yaşında olan Deniz iş hayatını, aşk hayatını bir türlü yoluna koyamaz. En son olarak bir moda dergisi Go Flamingo ’ya gider. Deniz’i macera dolu bir yol beklemektedir.
 
Konusu:
Deniz Zengin ve aynı zamanda güzel bir kızdır. Yiğit ise Şişman ve çirkindir arkadaşları tarafından dışlanır. Zaman geçtikçe Deniz çirkinleşir ailesi ise iflas eder. Hayatta her şeyi ters gider.  Yiğit ise yıllar sonra yakışıklı ve zengin biri olur. Deniz ve Yiğit yıllar sonra tekrar bir araya gelirler. Deniz aynı zamanda Yiğit’in ilk aşkı ve ilk arkadaşı olur.
Oyuncu Kadrosu:
Zeynep Çamcı:  Deniz, Gökhan Alkan:  Yiğit, Yiğit Kirazcı:  Tuna, Gonca Sarıyer:  İrem, Zeynep Tuğçe Bayat:  Buket, İpek Tenolcay:  Asena, Neşe
Meriç, Gazi Cemal Ela-  Eda- Vera
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem