Seviyor Sevmiyor 2. Bölüm heyecan ile yoluna devam ediyor!

Seviyor Sevmiyor 2. Bölümü fragmanı yayınlandı

Seviyor Sevmiyor 2. Bölüm heyecan ile yoluna devam ediyor!

Seviyor Sevmiyor yaza iddialı giriş yapan diziler arasında yerini alıyor. Geçen hafta Çarşamba günü ilk bölümü ile ekranlar karşısına geçen dizi seyirciler tarafından büyük beğeni topladı. ATV ekranlarında yayınlanan dizinin daha şimdiden 2. Bölümü merak konusu oldu.

Seviyor Sevmiyor 2. Bölüm fragmanı…
 
Geçen hafta neler olmuştu?
Deniz garsonluk yaptığı kafeden kovulur. İş bulmak çabasıyla birçok mülakata girer ve şansını dener. 30 yaşında olan Deniz iş hayatını, aşk hayatını bir türlü yoluna koyamaz. En son olarak bir moda dergisi Go Flamingo ’ya gider. Deniz’i macera dolu bir yol beklemektedir.
 
Konusu:
Deniz Zengin ve aynı zamanda güzel bir kızdır. Yiğit ise Şişman ve çirkindir arkadaşları tarafından dışlanır. Zaman geçtikçe Deniz çirkinleşir ailesi ise iflas eder. Hayatta her şeyi ters gider.  Yiğit ise yıllar sonra yakışıklı ve zengin biri olur. Deniz ve Yiğit yıllar sonra tekrar bir araya gelirler. Deniz aynı zamanda Yiğit’in ilk aşkı ve ilk arkadaşı olur.
Oyuncu Kadrosu:
Zeynep Çamcı:  Deniz
Gökhan Alkan:  Yiğit
Yiğit Kirazcı:  Tuna
Gonca Sarıyer:  İrem
Zeynep Tuğçe Bayat:  Buket
İpek Tenolcay:  Asena
Neşe
Meriç
Gazi
Cemal
Ela-  Eda- Vera
 
Yiğit Kirazcı Kimdir?


17 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde İletişim Fakültesi Reklam bölümünü okudu.  Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknik Atölyesinde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Son Tercih dizisi ile başladı. 2011 Yılında ise Mavi Kelebek dizisinde yer aldı. Güllerin Savaşında Mert Gencer rolünü canlandırdı.

Zeynep Kirazcı Kimdir?


11 Aralık 1986 yılında Muğla’da doğdu.  Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesinde İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Meryem filmi ile 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.
Rol aldığı diziler:
Recep İvedik 2, Güneşin Karanlığı, Recep İvedik 3, Meryem, Deliha, Eğlendirme Dairesi, Beni Böyle Sev, Emir’in Yolu, Leyla İle Mecnun,  Canımın İçi dizilerinde rol aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem