Serkay Tütüncü kimdir ve gerçek mesleği nedir?

Acun Ilıcalı’nın en çok güvendiği program olan Survivor bu yıl yine ünlüler gönüllüler konsepti ile seyirciyi ekran başına toplamayı başardı. Yarışma kadar yarışmacılarda büyük dikkat çekerken özellikle Serkay Tütüncü bu isimlerin başında geldi. Gönüllüle

Serkay Tütüncü kimdir ve gerçek mesleği nedir?
Acun Ilıcalı’nın en çok güvendiği program olan Survivor bu yıl yine ünlüler gönüllüler konsepti ile seyirciyi ekran başına toplamayı başardı. Yarışma kadar yarışmacılarda büyük dikkat çekerken özellikle Serkay Tütüncü bu isimlerin başında geldi. Gönüllüler takımında özellikle Semih ile girdiği diyaloglarla gündeme gelen başarılı yarışmacı birleşme partisi öncesinde ise elenme potasında yer aldı.

KİMDİR?

Serkay Tütüncü, İzmir’in Tire ilçesinde 7 Şubat 1991’de dünyaya gelmiştir.  1.78 boyundaki yarışmacı 76 kilodur. Geçmişte uzun süre amatör olarak futbol oynamıştır. Futbol oynadığı takımlar arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor yer almaktadır.


Güçlü fiziği ile dikkat çeken Serkay Tütüncü, bunun avantajını yarışma boyunca kullanırken performansıyla beğeni topladı. Gönüllüler Takımında bir lider gibi yer alan ve yarışmalarda arkadaşlarını motive etmeye çalışan yarışmacı yalnızca Semih Öztürk ile anlaşmazlık yaşadı. Sert tartışmalar yaşadığı Semih daha sonradan ünlüler takımına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler