Semih Öztürk kimdir ve nerelidir?

Survivor'da bu sene yine heyecan dorukta. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yarışmada dikkat çeken yarışmacılar bulunuyor. Dikkatleri üzerine en çok toplamayı başaran isim ise kuşkusuz Semih Öztürk oldu. Yarışmaya Gönüllüler Takımında başlayan ardından

Semih Öztürk kimdir ve nerelidir?

Survivor'da bu sene yine heyecan dorukta. İzleyenleri ekran başına kilitleyen yarışmada dikkat çeken yarışmacılar bulunuyor. Dikkatleri üzerine en çok toplamayı başaran isim ise kuşkusuz Semih Öztürk oldu. Yarışmaya Gönüllüler Takımında başlayan ardından yaşadığı olaylarla Ünlüler Takımına alınan Semih Öztürk yarışmanın en çok konuşulan ismi konumunda. Takım arkadaşlarıyla girdiği diyaloglar, yaptığı planlar, konuşma tarzı ve daha fazlası ile başarılı yarışmacı Survivor'ın iddialı isimleri arasında yer alıyor.

KİMDİR?

Aslen Bursalı olan Semih Öztürk 1990 yılında İstanbul'da doğdu. 1.80 cm boyundaki yarışmacı 80 kilodur. Lisans Eğitimini Marmara Üniversitesi  Sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamlayan tartışmalı isim daha sonra Fransa'ya giderek Paul Valert Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi aldı.

survivorin-dikkat-ceken-ismi-semih-ozturk-tartisilmaya-devam-ediyor.jpg

Onu ilk olarak televizyon ekranlarında yine Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’deki Ütopya yarışmasında gördük. Bu yarışmada adından sıkça bahsettiren yarışmacı, bir başka yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi. Bu yılki Survivor’a dahil olan ve gönüllüler takımında yer alanSemih Öztürk , adada ilginç diyalogların oluşmasına neden oldu. Yalnızca Gizem Kerimoğlu ile konuşması onu yalnız adamlığa iterken diğer yarışmacılarla arasında tam anlamıyla bir savaş başladı. İki ayın sonuna kadar bu savaş devam ederken Zafer isimli yarışmacıyla yaşadığı kavga Acun Ilıcalı’nın da devreye girmesine neden oldu. Ilıcalı, Zafer’i Survivor’dan diskalifiye ederkenSemih Öztürk'ü Ünlüler takımına dahil etti. Tartışılan isim yoluna burada devam ederken yeni tartışmaların da yaşanacağının sinyalini çok geçmeden vermeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler