Seksenler darbeyi kınadı!

Seksenler dizi ekibi darbe girişimine tepki gösterdi

Seksenler darbeyi kınadı!

Yaşanılan darbe girişimini Seksenler ekibi de kınadı Sosyal medya üzerinden bir video yayınlayarak darbe karşı olduklarını gösterdiler. Dizi seksenler zamanında yaşanılan darbeyi konu alıyor. Videoda yurtdışında olduklarını ama buna rağmen bu dayanışma içinde kendilerinin de olduklarını açıkladılar.

Rasim Öztekin ise ‘’Demokrasimiz darbeler ile kesintiye uğramamalı. Milletimizin egemenliğinin ilelebet süreceği çağdaş Türkiye için birlik, beraberlik ve barışa ihtiyacımız var.” 
İlker ayrık  “Birlik, beraberlik ve barış ülkemizde yaşayan herkesin tek umududur. Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek bırakmak bizlerin borcudur.” Şeklinde konuştu.

Bunların yanı sıra Özlem Balcı, Ceyhun Fersoy, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Hakan Bulut, Faruk Sofuoğlu’da darbe karşı duruşlarını dile getirdi.

Rasim Öztekin Kimdir?

14 Ocak 1959 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’nda okudu. Ferhan Şensoy’un Ortaoyuncular grubunda profesyonel oyunculuk hayatına başladı.
Köşe yazarlığı, Program sunuculuğu, Metin Yazarlığı gibi bir çok alanda faaliyet gösterdi.
Filmografisi:
Varsayalım İsmail, Boşgezen ve Kalfası, Başka İstanbul Yok, Kızım Osman, Paşa Baba Konağı, Yeni Hayat, Ev Hali, Dolunay, Hırsız Polis, Acemi Cadı, Pertev Bey’in Üç Kızı, Güzel Günler, Suç Dosyası, Eyvah Halam, Komedi Türk, Geniş Aile, Kardeş Payı, Düğün Dernek 1-2, Bak Hele Bak, Mandıra Filozofu, Vay Arkadaş, Gelecekten Bir Gün, Kapılara Dikkat, Kabadayı, Şans Kapıyı Kırınca, Pardon, G.O.R.A, Bay E. Kurt Kanunu, 72. Koğuş, Tersine Dünya
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem