Sayısal Loto sonuçlarına göre kimler kazandı

Çekilişi Milli Piyango idaresi tarafından yapılan 23 Nisan 2016 Sayısal Loto çekilişinde ikramiye kazananlar belli oldu...

Sayısal Loto sonuçlarına göre kimler kazandı

Çekilişi Milli Piyango idaresi tarafından yapılan 23 Nisan 2016 Sayısal Loto çekilişinde ikramiye kazananlar belli oldu...

Sayısal Loto 23 Nisan sonuçlarına göre şanslı numaralar 05, 07, 09, 18, 25, 42 oldu. Sayısal Loto'yu ise kazanan olmadı ve önümüzdeki haftaya devretti. 5 bilen 243 kişi 2.554.10 TL kazandı.

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı'na denk gelen çekilişte hangi numaraların kazanacağı merakla beklenirken, çekiliş sonunda kazanan numaraların listesi haber61 sayfasındaki bu haberimizden sizlere duyurulacak.

her hafta şans toplarından kendi kuponlarındaki numaraların çıkmasını bekleyen bir çok kişi bu akşamki çekilişi heyecanla bekliyor.

Milli Piyango idaresi tarafından çekilişi düzenlenen ve oval kürelerin içerisinden 1 ila 49 sayıları arasında çıkacak olan 6 topun kuponlarındaki numaralar peş peşe olması halinde en büyük ikramiyeyi kazanan katılımcı oluyor.

Tahminciler 5, 4 ve 3 sayıyı aynı satır içerisinde buldukları halde ise, bilenlerin oranına göre açıklanacak olan ikramiyeyi bölüşüyor olacaklar.

İkramiye kazanan talihliler ikramiyelerini 1 yıl içerisinde almadıkları taktirde zaman aşımı dolayısıyla haklarını kaybediyorlar.

Sayısal Loto çekilişlerinde ard arda altı numarayı tahmin edemeyen katılımcıların çıkmaması halinde ikramiye yeni haftaya devrediyor.

Bu devir haftalarının çoğalması ise hasılatın yükselmesine ve sonraki haftada 6  şanslı rakamı tutturan şanslı kişi ya da kişilerin daha yüksek oranda para kazanmasını sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem