Şahane Damat final mi yapıyor?

Şahane Damat'ın final tarihi belli oldu

Şahane Damat final mi yapıyor?

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği Şahane Damat dizisi istenilen reytinglere ulaşamayınca erken final yapma kararı aldı. Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun başrolleri oynadığı dizi Star TV ekranlarına veda edeceği tarih açıklandı.

Güçlü oyuncu kadrosuna sahip dizi 6. Bölümde ekranlardan ayrılacağını bildirdi. Bu haber sevenlerini hüzne boğdu. Yönetmen koltuğunda Raşit Çelikezer oturuyor.

Burcu Özberk Kimdir?

12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de doğdu. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirdi. Oyunculuk hayatına Muhteşem Yüzyıl ile başladı. Kariyerinde Güneşin Kızlarında gösterdiği performans ile zirveye çıktı.

Ali Ersan Duru Kimdir?

19 Eylül 1984 yılında Ankara’da doğdu. Üniversite eğitimini Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümünü bitirdi. Tiyatro hayatın a ise bu dönemde başladı. Diyalog Sanat’ta oyunculuk eğitimini aldı.
Filmografisi:
Lale Devri, Başrolde Aşk, Hayat Devam Ediyor, Yağmurdan Kaçarken Bugünün Saraylısı, Gönül İşleri, Aşk Zamanı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem