Şahane Damat 8. bölüm fragmanı çıktı mı?

Şahane Damat 7. bölümüyle ekranlara geldi

Şahane Damat 8. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'nin yaz dizisi Şahane Damat 7. bölümle izleyenlerle buluştu. Burcu Özberk ile Ali Ersan Duru'nun başrolünde bulunduğu dizinin son bölümü oldukça beğenildi. Şahane Damat 8. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Melike’nin yaşadıklarının ağırlığına daha fazla katlanamayarak patlaması ve “Şahane Damat” yalanının açığa çıkması herkes için büyük bir şok olur. Kazibe de anında kararını vermiştir; artık o ve ailesi için bir an önce Afyon’a gitmekten başka seçenek yoktur! Cennet sırf köye dönmemek adına Tahsin’in karşısına şok edici bir teklifle çıkar. Melike ise tüm süngülerini önceki gece o nişan sırasında düşürmüştür, kaderini razıdır. Peki, Mehmet bu gidişe sessiz mi kalacaktır? Melike’yi bir daha görmemeyi göze mi alacaktır? Mehmet’in, İlknur ve Melike arasında yapacağı seçim bu sefer hangi tarafa yönelik olacaktır? Her şey bir yana, İlknur’un tüm bu yaşananlar karşısında atacağı son kurşun nedir? Ve kimi yaralayacaktır!


Geçen hafta neler oldu?
Melike ilk kez tüm korkularını bir yana bırakıp Mehmet’i öptüğünde, Mehmet’in kendisini geri çekeceğini hayal dahi etmemiştir. Bu Melike için büyük bir yıkımdır, ancak onu asıl yaralayan Mehmet’in nişan yüzüğünü İlknur’a tekrar taktığını öğrenmesidir. Ve işte o anda Melike kararını verir; Mehmet’in gitgellerinden yorulmuştur, artık bu “oyun” sona ermelidir. Mehmet ise bir yanda verdiği “söz” bir yanda Melike’ye olan hisleri arasında tamamen sıkışmıştır. Bu sıkışıklık onun her zamankinden daha agresif bir tutum takınmasına yol açar ve piyango da günün sonunda Engin’e çıkacaktır. Gerek Cennet gerek de Tahsin, Melike’yi verdiği karardan vazgeçirmeye çalışırlar. Fakat, her şey üst üste gelmektedir ve Hayati ile Kazibe ertesi gün nişanı yapmak için çoktan sözleşmiştir bile kimselerin haberi olmadan. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler