Şahane Damat 4. Bölümde sürpriz yakınlaşma!

Şahane Damat 4. Bölüm bu akşam sevenleri ile buluşacak

Şahane Damat 4. Bölümde sürpriz yakınlaşma!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Şahane Damat 4. Bölüm ile bu akşam seyircileri karşısında boy gösterecek. Osman Sınav’ın yapımcılığında ekranlara gelen dizi yakın bir zamanda istenilen başarıyı elde edemeyince final yapacak. Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun başrolleri paylaştığı dizi yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de başlayacak.

Şahane Damat 4. Bölüm özeti ve Fragmanı…

Dizinin 2. Fragmanı...



Melike ve Mehmet’in yakınlaşması fazla uzun sürmez. Diva’nın bulunduğu eve baskını Albay düzenledi. Mehmet ve Melike ise Diva’yı durdurmak için ellerinden geleni yaparlar. Albay ve Kazibe’den kurtulan ikiliyi başka bir darbe beklemektedir.

Geçen Hafta Neler Oldu?
İlknur tehlikesini yine çok başarılı bir şekilde atlatan Melike ve Mehmet bu suçluluk duygusu ile nasıl baş edecekler? Mehmet artık dayanamaz ve tüm sinirini Melike’den çıkarır. Melike ise bu sefer sessiz kalmaz. Aşkı uğruna tepki gösterir.
Hayati ise Melike’ye bir teklif yapar. Bu teklifi kabul eden Melike’nin eline çok iyi bir fırsat geçmiştir. Hem hayalini gerçekleştirmek ve Mehmet’e yakın olma fırsatını yakaladı.
Kazibe Hanım oğlu Tufan’ı köydeki evin hisselerini satın alması için Afyon’a yolladı. Tufan’ı ise hiç beklenmedik bir sürpriz beklemektedir.

Konusu:
Melike İstanbul’da yaşamak için ailesine yalan söyler. Ailesine çok iyi bir evde yaşadığını hatta nişanlandığını söyler. Gerçekte ise çok sıkıntı yaşıyor. Nişanlandığı yalanını söylediği kişi ise patronun nişanlısıdır. Gerçeğin ortaya çıkması an meselesiyken Melike bu durumdan nasıl kurtulacak?

Oyuncu Kadrosu:
Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Nükhet Duru, Erhan Yazıcıoğlu, Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun, Selim Gürata

Haber:
Dizi beklenilen başarıyı elde edemeyince 6. Bölümde final yapacağını açıkladı. Bu haber ise sevenlerini üzdü. Yapım şirketi ise Sinegraf üstlendi. Senaryo ise Ayşe Ferda Eryıldız ve Nehir Erdem’e aittir.

Burcu Özberk Kimdir?

12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de doğdu. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Birçok oyunda rol alan oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer aldı.
Filmografisi:
Muhteşem Yüzyıl, Güneş’in Kızları, Kuşbakışı Kabare, Yol Arkadaşları, Kırmızı Başlıklı Kız, Macbeth Abla, Küçük Burjuvalar, Woyzeck Masalıİ: Georg Büchner

Ali Ersan Duru Kimdir?

19 Eylül 1984 yılında Ankara’da doğdu. Oyunculuğa küçük yaşta karar verdi. Üniversite eğitimini Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümünü bitirdi. 2008 yılında Diyalog Sanat’ta eğitim aldı. Daha sonra ise Şahika Tekand Stüdyo’da 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı.
Filmografisi:
Lale Devri, Başrolde Aşk, Hayat Devam Ediyor, Yağmurdan Kaçarken, Bugünün Saraylısı, Gönül İşleri, Aşk Zamanı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem