Rengarenk 3. Bölümde sürpriz yakınlaşma!

Rengarenk 3. Bölüm Cumartesi günleri seyircileri karşısına geçmeye hazırlanıyor

Rengarenk 3. Bölümde sürpriz yakınlaşma!

Yaza iddialı başlayan dizi Rengarenk cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizinin 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta yaşanan darbe girişimi nedeniyle yayınlanmayan 3. Bölüm bu hafta sevenleri ile buluşacak. Kısa zamanda birçok kişinin kalbinin kazanmayı başardı. Heyecan dolu yeni bölümü cumartesi günü sevenleri ile buluşacak.

Geçen Hafta Neler Oldu?
Ünlü yıldız Renk ve veteriner olan Can arasındaki duygusal bağ gittikçe artar. Renk’in öğretmeni olmadığını öğrenir ve tekrardan ihanete uğramış hisseden Can bu durumu atlatabilecek mi? Renk ise bu huzur dolu hayatı bırakmaktan çok korkmaktadır. Renk çok zor durumda kalır. Can ve Renk kendilerine bile itiraf edemedikleri duyguyu birbirlerine anlatabilecekler mi? Geçmişlerinden kopmak isteyen ikiliyi nasıl bir hayat bekliyor.

Konusu:
Ünlü aileden doğan Renk Türkiye’de herkes tarafından takip edilen biri haline gelir. Yaptığı her şey moda olur. Can ise bir veterinerdir. Aşk ve kadınlarla ilgilenmeyen biridir. Hayat ise Can ve Renk’i buluşturur.

Oyuncu Kadrosu:
Selin Şekerci, Kaan Taşaner, Ümit İbrahim Kantarcılar, İbrahim Kendirci, Ferdi Sancar, İnci Türkay, Açelya Devrim Yılhan, Selin Yeninci, Merve Oflaz, Sertan Erkaçan, Cem Belevi, Şebnem Doğuer, Şükrü Türen

Selin Şekerci Kimdir?
1 Haziran 1989 yılında İzmir’de doğan oyuncu İzmir Devlet Tiyatrosunda oyunlarda yer aldı. Çocuk oyunlarında da yer alan Şekerci İstanbul’a geldikten sonra dizi, film ve reklam filmlerinde oynamaya başladı.
Filmografisi:
Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Benim İçin Üzülme, Kaçak Gelinler, Acı Aşk, Ay Büyürken Uyuyamam, İzmir Çetesi

Kaan Taşaner Kimdir?
23 Nisan 1979 yılında doğan oyuncu üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi konservatuarı Ana sanat Dalından mezun oldu. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan oyuncu Büyük buluşma dizisinde rol aldı.
Filmografisi:
Büyük Buluşma, Kayıp, Diriliş Ertuğrul, Kuzey Güney, Fatmagül’ün suçu ne?, Kendi Okulumuza Doğru, Hakkını Helal Et, Beşinci Boyut

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem