Rengarenk 2. Bölüm Can kaza geçiriyor!

Rengarenk 2. bölümünde seyircileri büyük sürprizler bekliyor

Rengarenk 2. Bölüm Can kaza geçiriyor!

Yaza iddialı giriş yapan çiçeği burnunda olan dizi Rengarenk Cuma akşamı seyircileri ile buluştu. Seyirciler tarafından oldukça sevilen dizi yayınlandığı akşam twitter’da #Rengarenk hastagı ile trend topic olmayı başardı.

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin Notting Hill adlı filmden uyarlanarak yapıldı. Cuma Akşamlarının reytinglerini tavan yapmaya hazırlanan dizinin başrolünü sevgili olan Selin Şekerci ve Kaan Taşaner paylaşmaktadır. Kadın başrol oyuncu için Gökçe Bahadır düşünüldü ama anlaşma sağlanamayınca başrolü Selin Şekerci aldı.

Yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu otururken senaryoyu Ebru Hacıoğlu yazmaktadır.

Dizinin 2. Bölümünde neler olacak?
Can Renk’e sinirlenir ve gider dalgın olduğu için kendisine doğru yaklaşan arabayı fark etmez. Kaza yapar. Kazada hafızasını kaybeder hastanede Zeynep’i sorar. Renk’in ise sırrını açıklayıp açıklamayacağı merek konusu…
Yeni bölüm 15 Temmuz Cuma günü ekranlarda olacak

Geçen Hafta neler yaşandı?
Renk Türkiye’de tanınmış en önemli kişilerden biridir. Her yaptığı gündeme bomba gibi düşer. Bu durum Renk’e oldukça suni gelmektedir bu durumdan kurtulmak için kaçmayı düşünür. Kendini tanımayan çok nadir birkaç kişiden biri ile tanışır. Renk kendini düğünden kaçan bir öğretmen olarak tanıtır. Can ise kadınlara ve aşka karşı duvar ören bir adamdır. Renk ile tanışınca bu düşüncelerinden yavaş yavaş uzaklaşır. Renk’in söylediği yalanlar ise ortaya çıkması an meselesidir.

Konusu:
Tanınmış bir ailenin kızı olan Renk ülkede tanınmış önde gelen stardır. Hayatında kadın düşmanı ve aşktan nefret eden Can’ın birleşen yolunu konu alır.

Oyuncu kadrosu:
Selin Şekerci, Kaan Taşaner, Cem Belevi, Açelya Devrim Yılhan, Selin Yeninci, Sertan Erkaçan, İbrahim Kendirci, Funda Güray, Ferdi Sancar, İnci Türkay, Şebnem Doğuer, Şükrü Türen, Muammer Tali

Şükrü Türen Kimdir?

Üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. İstanbul tiyatrosunda erken yaşta Genel sanat yönetmenliği yaptı. İyi bir eğitmen ve tiyatrocudur. Annem Uyurken, Sensiz Olmuyor, Küçük Ağa, Gurbet Kuşları gibi projelerde yerin aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem