Poyraz Karayel yine fırtına gibiydi!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Poyraz Karayel 61. bölüm ile izleyiciyle buluştu. BÖLÜM

Poyraz Karayel yine fırtına gibiydi!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Poyraz Karayel 61. bölüm ile izleyiciyle buluştu. Heyecan dolu dizide bu hafta neler olduğunu haberimizin detayından öğrenebilirsiniz. Poyraz Karayel 62. bölüm fragmanı çıktığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Ayşegü, Neşet tarafından kaçırılır. Poyraz ile Bahriler bu gelişme üzerine delirmek üzeredir. Bu sırada Neşet Poyraz'a bir değiş tokuş teklif eder. Ayşegül'ü, Aysen Berk'in defterinden aldığı kağıtları vermesi karşılığında vereceğini söyler.  Fakat anlaşma Ayşegül'ün kaçması ile suya düşer. Ama Neşet işin peşini bırakmaz ve Ayşegül'ü yakalar. Bu kovalamaca esnasında Poyraz polislere yakalanır. Artık eli kolu bağlıdır. Bahri ise kızı uğruna fedekarlıkta bulunur ve savcıya bir anlaşma önerir. Neşet Rus dostlarının yardımıyla Ayşegül’le beraber Rus Büyükelçilik Konutu’na saklanır. Ayşegül’ü oradan almak artık iyice imkansızdır... Ama Poyraz’ın pes etmeye hiç mi hiç niyeti yoktur...!


Kanal D ekranlarında her hafta çarşanba günleri yayınlanan dizinin başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar yer alıyor. Kadroda yer alan diğer oyuncular ise şöyle;  Ataberk Mutlu, Kanbolat Görkem Arslan, Ece Özdikici, İsmail Düvenci, Ali İl, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem