Portekiz Avusturya maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak

Portekiz Avusturya ile karşı karşıya geliyor.

Portekiz Avusturya maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak

Fransa’da düzenlenen EURO 2016 Avrupa Şampiyonası F Grubu 2. Karşılaşmalarında Portekiz Avusturya ile karşı karşıya gecelek.

Parc des Princes stadında oynanacak olan mücadeleyi İtalyan Hakem Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli’nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore Mauro Tonoliniyapacak.



Karşılaşma öncesinde F grubunda Portekiz 1 puanla 3. Sırada yer alırken Avusturya’nın puanı bulunmuyor. Gruptaki diğer takımlar ise Macaristan 3 puanla lider konumda yer alırken İzlanda Portekiz ile aynı puanla 2. Sırada yer alıyor.

İki takım bugüne kadar 6 kez karşılaşırken 2 kez ev sahibi ekip sahadan galibiyetle ayrıldı, 2 kez de deplasman takımı kazandı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Portekiz’de oynanan 3 maçta ise 1 kez ev sahibi 1 kez deplasman takımı kazandı. 1 müsabakada beraberlikle sona erdi.

Taraflar en son 11.10.1995 tarihinde Avusturya’da karşılaşırken müsabaka 1-1’lik beraberlikle sona erdi.   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler