Pokemon Go güncellemesi yayında! Android ve ios için yeni sürüm

Pokemon Go android ve ios güncellemeleri çıktı. Haberimizin detayından gerekli linke ulaşabilirsiniz.

Pokemon Go güncellemesi yayında! Android ve ios için yeni sürüm

Son dönemlerde tüm dünyaya yayılan Pokemon Go çılgınlığı durdurak bilmeden devam ediyor. Şuanlık kısıtlı ülkelerde resmi olarak oynanabilen oyunu diğer ülkeler ve Türkiye'de ise hazırlanan apk'lar ile oynamak mümkün. Ancak Türkiye'de oyunu oynayanlar için bazı zorluklar bulunuyor. Bu zorluk güncellemeden kaynaklanıyor. Oyuna güncelleme geldiğinde oynayabilmek için Google Play Store'dan güncellenmesi isteniyor. Ancak bunun da çaresi bulundu. Pokemon Go güncellemesi android ve ios için hazırlandı. Bunun için yapmanız gerekenler de haberin detayında.

Büyük bir zevkle oynanan Pokemon Go'nun güncellemesi çıktı. Oyuna girmek isteyenler bir anlık şok yaşadı. Yapılan güncelleme gereği eski apk'lar ile oyunu oynamak mümkün olmuyor. Ancak indireceğiniz Pokemon Go güncellemesi ile bu sorun çözülüyor. Yapmanız gerekn şey ilk olarak oynadığınız oyunun kayıtlı olduğuna emin olmak. Ardından telefonunuzdaki oyunu kaldırmanız gerekiyor. Sonrasında yeni sürümü indirmeniz gerekiyor. (Bu işlemi yapmak için arama motoru üzerinden kolaylıkla apk'yı bulabilirsiniz) Ardından kurulumu yaparak kaldığınız yerden oynamaya devam edebilirsiniz.

Yapılan güncellemede bazı şeyler değişmiş durumda. İos'ta 1.3.0 , Android'de ise 0.33'e yükseltilen sürüm sonrası dikkat çeken değişimler şöyle; CurveBall'un atış doğruluğu arttırıldı. Başarımlardaki simgeler düzeltildi. Pokemon eğitmenleri için seyahat ederken araç ile gidip gitmediklerini soran yeni özellik eklendi. Deneyim puanlarında kazanılan bonuslardaki hatalar düzeltildi. Küçük metin düzeltmeleri yapıldı. Takım liderlerine yeni görseller eklendi. (Candela, Blanche ve Spark).  Batarya tasarruf modu tekrardan eklendi. Pokemon eğitmenleri için bir kereliğine mahsus nickname değiştirme özelliği eklendi. Yakındaki Pokemon'lar özelliği için bir kaç yeni özellik test ediliyor. Bu özellik için bazı arayüz iyileştirmeleri yapıldı. XP Bonusları deri döndü: Bir öncelleme güncelleme ile Nice, Great ve Excellent atışlarının sağladığı XP bonusları yamadaki bir hata nedeniyle alınamıyordu. Bu güncelleme ile bu XP bonusları geri döndü. Bir seferlik isim değiştirme hakkı: Niantic yeni güncelleme ile seçtiği isimden pişman olan Pokemon Go oyuncularına bir defa mahsus olmak üzere isim değiştirme hakkı tanıdı. iOS için batarya tasarrfu modu: Önceki güncelleme ile iOS’tan yani iPhone cihazlarından kaldırılan batarya tasarruf modu geri döndü! Aşırı hız uyarı sistemi: Artık oyun oynanırken belli bir hız aşıldığında bir uyarı ekranı çıkacak ve oyuncunun “yolcu” (passenger) olduğunu onaylaması gerekecek.



İOS İLE RESMİ İNDİRME YOLU

iOS işletim sistemli bir telefona sahipseniz, yeni bir Apple Store hesabı açmanız işinize yarayacaktır. Açacağınız hesaptaki bilgileri, oyunun resmi olarak oynandığı ülkelere ait olacak şekilde (ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda) girmeli, sonrasında da telefonunuzdaki mevcut tüm hesaplarınızdan (App Store, iCloud, Game Center vs.) çıkıp yeni hesabınız ile giriş yapmalısınız. Böylelikle seçmiş olduğunuz ülkenin uygulama mağazasına erişim elde etmiş olur ve Pokemon Go uygulamasının en güncel versiyonunu telefonunuza yüklemiş olursunuz.


POKEMON GO HİLESİ

Android cihazlar için geçerli olan FAKE GPS uygulamaları ile Pokemon Go oyununda GPS konumunuzu saptırarak birden fazla pokemon yakalamanız mümkün! Bu uygulamalardan dilediğiniz bir tanesi ile Pokemon Go oyununu kandırarak evinizden hiç ayrılmadan yada bulunduğunuz konumu değiştirmeden nadir pokemonlar yakalayabilir yada çatlaması için beklemeye aldığınız yumurtalarınızı daha hızlı çatlatabilirsiniz. Niantic şirketi yani Pokemon Go mobil oyununu yayınlayan firma bu tür hilelere karşı acımasız ve katı kurallara sahip olması ile biliniyor. Şayet hile yaptığınız tespit edilirse kısa sürede hesabınızı erişime engellenecektir yada o ana kadar edindiğiniz pokemonlar ve diğer itemler sıfırlanacaktır.

GEREKLİ SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Android Sistem Gereksinimleri: •Android 4.4 - Android 6.0.1 (Android N desteklenmiyor) •İdeal çözünürlük 720×1280 pixel (tablet için uygun değil) •Güçlü İnternet Bağlantısı (Wi-Fi, 3G, or 4G) •GPS and Konum Servisleri •Intel İşlemciler Desteklenmemektedir.

İOS Sistem Gereksinimleri: •iPhone 5+ •iOS 8+ •Güçlü İnternet Bağlantısı (Wi-Fi, 3G, or 4G) •GPS and Konum Servisleri •Telefona jb işlemi yapıldıysa oyun oynanamaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler