Parmağında Helikopter taşıyor!

Bülent Ersoy parmağındaki yüzüklerin değerinin helikopter ile aynı olduğunu söyledi.

Parmağında Helikopter taşıyor!

Mücevherler ile sürekli gündeme gelen Bülent Ersoy yine muhabirlere parmağındaki yüzüğün helikopter değerinde olduğunu söyledi. 
Bülent Ersoy, önceki gün 13’üncü Altın Kemer Nar Festivali’nin açılış konserinde sahneye çıktı. Gri kıvırcık saçıyla dikkat çeken Diva, “Bu renk, yılın modası. İşin üstatlarıyla çalışıyorum. Onların emekleri büyük” dedi. Yazın gelmesiyle bikinili görüntülerin artığını söyleyen Ersoy, “Ben de zamanında epey poz verdim, artık vermem” şeklinde konuştu.

Sürekli takılarıyla gündeme gelen sanatçı, bu kez parmağındaki devasa yüzüklerle ilgili açıklamada bulundu. Mücevher tutkusundan bahseden Diva, “Tek taşım bir helikopter alır. Yani gördüğünüz üzere elimde helikopter var. Diğer sarı pırlantayı da kendime bayram hediyesi aldım. Artık onun değerini de söylemeyeyim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem