Paramparça 71. bölüm fragmanı çıktı mı?

Paramparça 70. bölüm ile ekranlara geldi.

Paramparça 71. bölüm fragmanı çıktı mı?

Ekranların sevilen ve beğeniyle takip edilen dizilerinden olan Star Tv'de yayınlanan Paramparça bu hafta pazartesi akşamı 70. bölümü ile izleyenleriyle buluştu. Yine izleyenlerini ekrana kilitleyen dizi şimdiden gelecek hafta neler olacağını merak ettirdi. Paramparça 71. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Ozan'ı hastaneye tıkanın Rahmi ile Dilara olduğunu öğrenen Hazal ayrıca Cihan'la Ayşe'nin de sevgili olduğunu öğrenir. Vakit kaybetmek istemeyen Hazal hemen herşeyi Ozan'a anlatır. Ozan da aldığı bilgiler sonrasında Ayşe'nin kliniğine gider. Burada Harun ismini duyunca da iyice şaşırır. Yaşananlardan dolayı ailesini cezalandırmak isteyen Ozan hisselerini satar. Cihan için hisselerin satılması büyük bir şoktur; ama asıl şoku, hisseleri satın alanın kimliğini öğrendiğinde yaşar! Bu sırada Dilara Amerika’dan döner ve Harun ile buluşur. Harun, bir kez daha Dilara’nın güvenini sarsar... Cansu’nun Deniz’den evlilik teklifi aldığını ve yüzük taktığını gören Hazal kıskançlıktan çıldırır. Elinde yüzük Özgür’ün kapısına giden Hazal, Özgür’ün eski kız arkadaşı Yeliz ile yaşadıklarından habersizdir. Öte yandan Özkan, Deniz’in kafesine gider. O anda büyük bir silahlı çatışma çıkar; herkes ateş altındadır...


Sevilen dizi her hafta Pazartesi günü saat 20.00'de ekranlara geliyor. Dizinin kadrosunda Erkan Petekkaya'nın yanı sıra, Ebru Özkan, Barış Falay, Ahu Yağtu, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Hümeyra, Güneş Emir, Şükran Ovalı, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Ertuğrul Postoğlu, Elvin Aydoğdu, Aslıhan Kapanşahin, Efecan Şenolsun bulunuyor. Dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alırken yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem