Özge Gürel’in partner kim olacak?

Özge Gürel'e yeni dizi de kim eşlik edecek

Özge Gürel’in partner kim olacak?

FOX TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizi için Özge Gürel’e partner arayışında ki son isim Tolga Sarıtaş oldu. Daha önce medcezir dizisi ile tanıdığımız Metin Akdülger ile anlaşma yapıldı ama oyuncu Metin Akdülger Muhteşem Yüzyıl dizisinden gelen teklif ile bu dizinin oyuncu kadrosundan çıkt. Özge Gürel için yeni bir partner arayan ekip Güneşin Kızları ile adından söz ettiren Tolga Sarıtaş ile anlaşma yaptığı iddia ediliyor.Ünlü oyuncunun menejeri ise bu durumu yalanlandı. Oyuncu henüz bir açıklama yapmadı. İlerleyen zaman zarfında oyuncu ve menajerlik şirketinin resmi açıklama yapacağı bekleniliyor.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

30 Mayıs 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Sivaslı olan oyuncu lise eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk ile ilgilenmeye başladı. Aynı zamanda müzik ile de ilgilenen oyuncu müzik gruplarına da katıldı.
Filmografisi:
Bahtı Kara, Kaledeki Yalnızlık, Sen de Gitme, 20 Dakika, Arka Sokaklar, Öyle bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Büyük Sürgün Kafkasya
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler