Özge Gürel hakkında bilinmeyenler!

Özge Gürel'in fanlarının merak ettiği her şey haberimizde

Özge Gürel hakkında bilinmeyenler!

Game Of Thrones’in oyuncu kadrosuna dahil edilmesi ile ilgili haberler ile gündemde olan Özge Gürel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, hakkında bilinmeyen yönleri merak edilen bütün soruların cevabı haberimizde.. 

Kimdir?

5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri’de doğan güzel oyuncu Liseyi Silivri’de tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Beykent Üniversite’sinde Ticaret Bölümünü kazandı. Üniversiteyi bitirmeden bırakıp oyunculuk hayalinin peşinden gitti. Oyunculuk kariyerine Kızım Nerede adlı dizi ile başlayan güzel oyuncu 2014 yılında televizyonlarımızı vazgeçilmezi ola Kiraz Mevsimi ile herkes tarafından tanınan biri haline geldi. Şan ve diksiyon dersleri Alan oyuncu konuşma çalışması yapmak istediğini belirtti. Kiraz Mevsimi dizisinde Serkan Çayoğlu ile birlikte başrolleri paylaştıkları set aşkı gerçek olduğu yönünde söylentiler dolaşmakta. 
Güzel oyuncunun rol aldığı diğer projeler ise Muhteşem Yüzyıl, Huzur Sokağı, Medcezir 

Game Of Thrones’e katıldı!

Güzel oyuncunun son zamanlarda Game Of Thrones dizisine katılacağı söylentileri ağızdan ağıza dolaşmaktadır. Geçtiğimiz haftalarda 6. Sezonu bitiren dünyanın takip ettiği dizi Game Of Thrones’ın oyuncu kadrosuna dahil olan güzel oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı ise merak ediliyordu. Edinilen bilgilere göre Jon Snow’un annesi rolü ile karşımıza geçecek. Game  Of Thrones dizisine dahil olan diğer Türk oyuncular ise Tamer Hassan, Sibel Kekili ve animasyon çizimlerini yapan Onur Can Çaylı’nın ardından Özge Gürel’de 7. Sezonda sevenlerinin karşısına çıkacak. 

Güzel oyuncu aynı zamanda Türkiye’de yeni oynayacağı dizi için partneri de belli oldu. Güneşin kızları dizisi ile tanıdığımız Tolga Sarıtaş eşlik edecek. Daha önceleri Metin Akdülger ile anlaşmışlardı ama Akdülger Muhteşem Yüzyıl ile anlaşınca güzel oyuncu için yeni partner arayışı devam etti. Tolga Sarıtaş ve Menajeri henüz resmi bir açıklamada bulunmadılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem