O Hayat Benim 99.Bölümde büyük kaçış!

O Hayat Benim 99. Bölümü yarın akşam FOX TV’de yayınlanacak.

O Hayat Benim 99.Bölümde büyük kaçış!

Fox TV’de yayınlanan O Hayat Benim dizisinin 99. Bölümü sevenleri tarafından büyük ilgi ve merakla bekleniliyor. Fragmanı yayınlanan dizi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekranlarda yerini alacak. Efsun ve Bahar’ın kaçış planı işe yarayacak mı? Bu akşam saat 20.00’de FOX TV ekranında sevenleri ile buluşacak.

O Hayat Benim 99. Bölüm özeti ve fragmanı…
Efsun ve Bahar’ın kaçış planı ikiliyi birbirine daha çok yakınlaştırdı. Ömer Bahar’ı yakalamak için elinden geleni yapacaktır. Ateş’te Ömer’i atlatıp Bahar’ı bulmak ister. Efsun ve Bahar’ın bu yakınlaşması sürpriz olaylara neden olacaktır. Atakan’ın ailesi dağılma sürecindedir.
 

Geçen Hafta Neler Olmuştu?
Ateş ailesini öldüren Edibe Atahan’ın tutuğu tetikçiyi bulur ve vurur. Ateş’in intikam duygusu çevresindekilere zarar verir. Bahar ve karnındaki bebeğini Efsun’a emanet eder. Kısmetsiz mahallesi Polise karşı dururlar. Efsun ve Bahar kaçış planı yaparlar.
16 Şubat 2014 yılından itibaren yayın hayatına başlayan dizi  30. Bölüme kadar Hülya Bilban’ın yönetmenliğinde devam etti. 31. Bölümden itibaren Hamdi Alkan’ın yönetmenliğinde devam etti. Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray’ın başrolleri paylaştığı dizi Pazar akşamları FOX TV kanalında 20.00’de yayın hayatına devam etmektedir.

Gizemlerle dolu bu dizinin oyuncu kadrosu:
Keremcem: Ateş
Ezgi Asaroğlu: Bahar
Ceren Moray: Efsun
Sinan Albayrak: Mehmet Emin Atahan
İclal Aydın: Hasret
Süleyman Atanısev: İlyas
Oya Başar: Sultan yer almaktadır.
 
Ceren Moray Kimdir?


5 Haziran 1985 yılında Diyarbakır’da doğdu. Annesi Kastamonulu olan Moray’ın babası Diyarbakırlıdır.

İclal Aydın Kimdir?


14 Eylül 1971 yılında Nevşehir’de doğdu.  Çerkez bir anneden ve Kürt babadan dünyaya geldi. Ailesinin işleri Ankara’ya çıkınca Nevşehir’den Ankara’ya taşındılar.  İlkokulu Elazığ’da okudu. Tiyatroya ortaokul ve lise yıllarında ilgi duydu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünü kazandı. İkinci sınıfta okulu bırakıp Berlin’e gitti. Profesyonel oyunculuk yaptı.
Türkiye’ye geldikten 1 yıl sonra televizyon sektörüne geçti. Sıcak Saatler dizisinde rol aldı. Ardından bir kadın programı sundu. Çeşitli radyo kanallarında program yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler