N’olur Ayrılalım 3. Bölümde sular durulmuyor!

N’olur Ayrılalım 3. Bölüm bu akşam seyirciler karşısına geçecek

N’olur Ayrılalım 3. Bölümde sular durulmuyor!

Ekranların çiçeği burnunda dizisi N’olur Ayrılalım dizisi bu akşam 3. Bölüm ile ekranlara gelecek. Seyirciler tarafından kısa sürede büyük beğeni toplayan dizi heyecanlı bir bölüm ile sevenleri karşısına geçmeye hazırlanıyor. Romantik-komedi olan dizinin yapımcılığını Osman Sınav üstlendi. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Ömer Sınav oturuyor.

Geçen Hafta Neler Oldu?
Her şeyi planlayan Turgay’ın işler istediği gibi gitmez. Çünkü Azize Ulaş’ın ona gerçekten âşık olmasından gerçekten korkmaktadır. Ulaş ise bu kehanetin doğruluğunu yanlışlığını düşünür, Azize ondan ayrılıp hayatının aşkını bulursa diye düşünceler içinde boğulur.
Azize bu oyun içinde Turgay’dan uzak duramıyor. Aynı zamanda Ulaş ise Azize’den uzak kalamıyor.

Oyuncu Kadrosu:
Gürgen Öz, Nilperi Şahinkaya, Aras Aydın, Nilay Duru, Osman Karakoç, Hüseyin Gülhuy, Hilal Uysun, Hüseyin Soysalan, Bahtiyar, Engin, Meriç Başaran, Tarık Şerbetçioğlu, Ayşe Selen, Duygu Karaca, Hakan Eke, Özgül Sağdıç

Nilperi Şahinkaya Kimdir?

23 Şubat 1988 yılında Senegal’de doğdu. Çocukluğundan beri birçok yer gezen oyuncu üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesinde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesini bitirdi. İlk oyunculuk eğitimini Deniz Yıldızı dizisi ile başladı. Ardından öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde rol aldı.
Filmografisi:
Kiraz Mevsimi, Kayıp, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Deniz Yıldızı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv