No:309 6. Bölümde sürpriz karar!

No:309 6. Bölümü Çarşamba günü seyirciler ile buluşacak

No:309 6. Bölümde sürpriz karar!

Çarşamba günlerinin sevilen, çiçeği burnunda dizisi No: 309 yeni bölümünün fragmanı ile büyük merak topladı. Lale ve Ömer’i tekrar barıştırmak için yapılan planlar büyük merak uyandırdı. FOX TV ekranlarında yayınlanan dizi saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak. Romantik-komedi tarzında olan dizinin yapım şirketi Gold Yapım üstlenirken yapımcısı Faruk Turgut’tur. Senaristliği ise Aslı Zengin ve Banu Zengin yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Tolga Pulat oturuyor.

No:309 6. Bölüm özeti ve fragmanı…
 

Lale, Onur’u terk eder. Bunun üzerine aileler hemen harekete geçer. Habersiz bir şekilde Lale ve Onur aynı ortamda bulunmak zorunda kalırlar. Bu çözüm ikiliyi barıştırmaya yetecek mi? Pelinsu’nun nişana gelmesi ortalığı karıştırdı. Onur iki arada bir derede kalır. Betül ise Lale ve Onur’un yakınlaşmasından rahatsız olduğu için planlar yapar. Erol ve Filiz’in de yardım etmesi üzerine gazeteciler gelir. Tüm gazete manşetlerinde Onur ve Lale’nin haberleri olur. Tüm olayların ardından İsmet Songül’ü arar ve kız istemeye geleceklerini söyler.
Tüm olanlara dayanamayan Lale fenalaşır ve hastanelik olur. İsmet Lale’nin evlenmek istemediğini anlar ve Onur’un onu ikna etmesini için uğraşır. Lale ise bebeğini düşünür ve en doğru kararı verir. Sözleşmeyi kabul eder.

Konusu:
Mirası almak için şirketin başına geçen Onur ailesinin zoruyla bir randevuya gitmeye zorlanır. Lale’de aynı zamanda ailesinin zoruyla biri ile tanışmak için randevulaştıkları yere gider. Ve tesadüfen Onur ve Lale tanışırlar. Ama bir yanlış anlaşılma sonucu olur. Tüm dizi bu yanlışlık üzerine kuruludur.

Oyuncu Kadrosu:
Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Sevinç Erbulak, Özlem Tokaslan, Suat Sungur, Mehmet Cihan Ercan, Gökçe Özyol, Beyti Engin, Fatma Toptaş, Pelin Ulukşar

Demet Özdemir Kimdir?

26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde doğdu. Anne ve babası ayrı yaşayan Özdemir annesi ile birlikte İstanbul’a taşınır. Dansa olan ilgisi sayesinde Efes Kızlar dans grubuna katılır. Ardından kliplerde oynamaya başladı. Mustafa Sandal’ın Ateş et ve unut klipinde oynadı. Oyunculuk kariyeri Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile başladı. Ardından Kurt seyit ve şurasında rol aldı.
Filmografisi:
Tut sözünü, Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şurası, Çilek Kokusu, No: 309

Furkan Palalı Kimdir?

27 Ekim 1986 yılında Konya’da dünyaya geldi. Adını 2011 yılında Best Model Of Turkey ile duyuran oyuncu Ankara Hacettepe Üniversitesi 0Jeoloji bölümünü bitirdi. Konya’da aynı zamanda profesyonel olarak basketbol oynadı. Oyunculuk hayatına Küçük Sırlar ile başladı.
Filmografisi:
Son Yaz, Somu Baba: Aşkın Sırrı, Son Çıkış, Kızılelma
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler