No 309 Yeni Bölüm fragmanı yayınlandı.

Fox ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi No 309 bu akşam yeni bölümüyle saat 20:00 de.

Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Tolga Pulat'ın oturduğu, başrollerinde ise Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı No: 309 bu akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

Bölüm özeti..

Yeni bölümde lalenin kına gecesi yapılıyor. Lale’nin kıskanılması Onur’la aralarında inatlaşmaya sebep olur. Onur Lale’ye pahalı sürprizler hazırlamaya başlar. Ama lalenin sürprizlere verdiği tepkiyi hiç beklemektedir. Geçen hafta girdikleri iddiada Lalenin kaybetmesi ve sonucunda Onur’a yemek hazırlaması gerekir. Bunun için artık vakit gelmiştir. Evde hazırladığı bu yemek onları daha da yakınlaştırırken kına gecesinde Lale’yi güzel sürpriz daha beklemektedir.
No 309yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00 da fox ekranlarında!

Geçen hafta ne oldu

Babaanne İsmet'in eve yerleşecek olması Lale ve Onur'u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet'in Onur ve Lale'yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler