No 309 9. bölüm fragmanı çıktı!

No 309 . bölüm de heyecan dorukta....

No 309 9. bölüm fragmanı çıktı!

Fox tv ekranlarının yaza damga gibi vuran dizi No 309 da heyecan dorukta.Her çarşamba saat  20:00 da ekran başına gelen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 
İşte No 309 un  9. bölüm özeti ve fragmanı..

Bölüm Özeti



Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen Onur ve Lale kendilerini alışverişe verirler. Aralarında yaptıkları iddayı kazanan Onur isteği ile Lale'yi şaşırtcaktır. Bebeğin erkek olcağını öğrenen ailerde bu duruma çok sevinir, özellikle Yıldız çok mutlu olur. Pelinsu cephesinde ise sular durulmuyor . Onur'la baş başa kalmanın yollarını aramaktadır. Onur ile Lale'nin düğününe az bir zaman kalmıştır, hazırlıkla ilgilenmektedir ikiside. 
 
Yeni Bölüm fragmanı...


Geçen Hafta Ne Oldu? 


 Onur’un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale , Onur’a karşı olan duygularını sorgular. Ona karşı kontrollü ve mesafeli olmaya karar verir. Lale’nin bu duygularından habersiz olan Onur Lale’nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür.. O da Lale’ye karşı gardını alır.. Ağva da yakınlaşan Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır.. Betül sinsi planlarına devam etmektedir. Fotoğrafları İsmet’e gösterir. Bu arada bebeğin cinsiyeti belli olacaktır.. Lale ve Onur iddiaya girerler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem