No 309 8. bölüm fragmanı çıktı!

No 309 8. bölümde neler olacak?Merakla bekleniyor

No 309 8. bölüm fragmanı çıktı!

Fox ekranlarının sevilen dizisi No 309 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı nın paylaştığı yönetmen koltuğunda Hasan Tolga  Pulat ın oturduğu dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Kısa sürede sevilen dizinin 8. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Bölüm özeti

Lale, Onur'la Pelinsu'nun öpüştüğünü görür ve Onur'a karşı duygularını sorgular. Onur'a karşı mesafeli ve kontrollu olmaya karar verir. Onur 'un Lale'nin duygularından habersiz olduğundan Lale'nin bu davranışlarından dolayı ona karşı birsey hissetmediğini düşünür ve Onur da Lale'ye karşı tavır alır. birbirlerine Ağva da yakınlaşan çift tekrardan uzaklaşır.  Onur'un yengesi Betül sinsi planlarına devam eder. Çekilen fotoları  İsmet'e gösterir. Bu bölümde bebeğin cinsiyeti belli olcaktır ve Onur ile Lale iddaye girer.

Geçen Hafta Neler Oldu?
Onur ile Lale Ağva da buzları eritip yakınlaşmışlardır. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verir. Bu arada Pelinsu Onur'un Lale'yle Ağva'ya gittiğini öğrenir, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer. Lale'nin doktoru Lale'yi bir organizasyona davet eder. Bu organizasyona Filiz ve Erol da katılır. Güzel ve keyifli geçen organizasyonda onları ne gibi sürpizler bekler? 

NO 309 8. bölüm

Oyuncular:
Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Özlem Tokaslan, Suat Sungur, Sevinç Erbulak, Beyti Engin, Fatma Toptaş, Gökçe Özyol, Pelin Ulusar, Murat Tavlı, Mehmet Cihan Ercan, Ceren Taşçı, Eda Özel, İrem Helvacıoğlu, Fatih Ayhan, Ömrüm Nur çamçakallı, Özlem Ulukan

Furkan Palalı kimdir?

27 ekim 1986 Konya doğumlu. Hem mankenlik yapıp hemde oyunculuk yapıyor. 2011 yılında Best Model of Yurkey ve ardından da Best Model of the World  seçilmesiyle adını duyurmuştur. Ama 2010 dan beri yer aldığı birçok ulusal ve uluslararası defilede ve yine 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda başlayan oyunculuk  kariyeriyle tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv