No 309 5. bölüm fragmanı çıktı mı?

No 309 yeni bölümü ile ekranlara geldi.

No 309 5. bölüm fragmanı çıktı mı?

FOX tv'nin yeni dizisi olan No:309 4. bölümü ile yayınlandı. Beğenilen yeni dizi ilk bölümleriyle şimdilik tutulmuşa benziyor. No 309 5. bölüm fragmanı da son bölümün ardından yayınlandı.

İşte fragman;


BÖLÜM ÖZETİ

Onur, sözleşmenin sonasında gazetecilerin gelmesi nedeniyle  Lale’den yine şüphelenince araları iyice bozulur. Gazete manşetleri ikiliden bahsetmiştir. Bu haberleri Pelinsu da görür.. Yıldız ve Fikret evlilik olayının bir an önce gerçekleşmesi için İsmet’i devreye sokarlar. İsmet Songül’ü arayıp istemeye geleceklerini söyler.. Bunu duyan Betül yine sinsi planlarına başlar.. 


GEÇEN HAFTA  ÖZETİ

Lale üzerindeki baskının yarattığı strese dayanamayıp hastanelik olur. İki aile hemen hastaneye gider. Lale'nin evlenmek istemediğini öğrenen İsmet, Onur'dan Lale'yi ikna etmesi için yardım ister. Bu arada Lale bebeği için en doğru olan şeyin Onur’la evlenmek olduğuna karar verir. Sözleşmeyi kabul eder. Tam her şey yolunda gidecek derken yine onları bir sürpriz beklemektedir. 

KONU VE KÜNYE

Konu: Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.  Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..  Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!

Künye: Romantik komedi türündeki dizinin senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin kaleme alırken yönetmenliğini ise Hasan Tolha Pulat yapıyor. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde;

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR, ÖZLEM TOKASLAN, SUAT SUNGUR, SEVİNÇ ERBULAK, BEYTİ ENGİN, FATMA TOPTAŞ, GÖKÇE ÖZYOL, PELİN ULUKSAR, MURAT TAVLI, MEHMET CİHAN ERCAN, CEREN TAŞÇI, EDA ÖZEL, İREM HELVACIOĞLU, FATİH AYHAN, ÖMRÜM NUR ÇAMÇAKALLI, ÖZLEM ULUKAN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler