No: 309 12. yeni bölüm fragmanı bomba gibi!

No: 309 dizisi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizi No: 309, bu hafta bomba gibi geliyor. No: 309'un yeni bölümü ile ilgili tüm detaylar…

No 309 12. Bölüm ile izleyici karşısına çıkıyor. Yapımcılığını Gold Film- Şenay Abacı Turğut'un üstlendiği dizi No: 309'un başrollerinde, Demet Özdemir ve Furkan Palalı yer alıyor. Yönetmen koltuğunda, HASAN Tolga Pulat'ın oturduğu dizi No: 309 yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Fox Tv'de!

NO: 309 12. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kına gecesinden sonra da Lale’nin gelin hamamı olur. İsmet babaanne de gelin hamamını organize eder. Bu sırada ise Lale’nin çeyizi onur un evine yerleşmektedir. Düğüne sayılı günler kalmıştır. İki ailede de heyecan artarak devam etmektedir. Bu düğüne engel olmak için Betül ve Pelinsu boş durmayacaktır. Onur’la Lale’nin arasını bozmak için planlar yaparlar.

Geçen Hafta Ne Oldu?

Onur’un Lale’yi kıskanması aralarında bir inatlaşmanın başlamasına sebep olur.Onur Lale’ye pahalı bir sürpriz hazırlar. Ama Lale’nin bu sürprize tepkisi hiç de beklediği gibi olmaz. Bu arada Lale’nin iddiada kaybettiği yemeği hazırlamasının vakti gelmiştir. Evde baş başa hazırladıkları yemek onları yakınlaştırırken kınada Lale’yi güzel bir sürpriz daha beklemektedir.

PELİN ULUKSAR KİMDİR?


1994 yılında İstanbul'da doğan Pelin Uluksar, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro ve Diksiyon eğitimiş almıştır. Güzel oyuncu kamera karşısına ilk olarak reklam filminde yer alarak geçmiştir. No:309 dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmaya hazırlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem