Nebahat Çehre’den yeni dizi müjdesi!

Aşk-ı Memnu ile tüm gönülleri fetheden Nebahat Çehre’yi tekrar ekranlarda mı göreceğiz

Nebahat Çehre’den yeni dizi müjdesi!

Edinilen son iddialara göre Nebahat Çehre’nin yeni bir dizi ile ekranlarda boy göstereceği belirtildi. Paramparça adlı dizide Dilara’nın annesi rolünü canlandıracağı düşünülüyor. Star TV ekranlarında Gecenin Kraliçesi dizisinde kısa süreliğine yer alması ise bu iddiayı güçlendiriyor. Ama son zamanlarda dizinin seyrine bakılırsa Dilara’nın annesinin gelmesi için henüz çok erken.

Güzel oyuncunun hayranları şimdiden Yapım ekibine ve oyuncuya mesaj atarak durumu öğrenmek istiyorlar. Diziye bir diğer katılacak isim ise Meryem Uzerli olduğu söyleniliyor.

Nebahat Çehre Kimdir?

15 Mart 1944 yılında Samsun’da doğdu. 5 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul’a gitti. Henüz 15 yaşındayken de Türkiye güzeli seçti. Birçok teklif alan oyuncu oyunculuğa ilk deneyimini Yaban Gülüm dizisinde yaşadı. 1964 yılında Yılmaz Güney ile tanıştı. Kamalı Zeybek filminde rol aldı. 1967 yılında ise Yılmaz Güney ile evlendi. 70’li yıllarda sex filmlerinde rolünü aldı. İkinci evliliğini de bitirdi bu arada. Ardından dizi filmlerine ağırlık verdi.
Filmografisi:
Kınalı Ocak, Kara Para Aşk, A.Ş.K, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Zalim, Dün Gece Bir Rüya Gördüm, Candan Öte, Gülüm, Kardelen, Yeni Hayat, Yarış, Yaşamak, Elmacı Kadın, İntikam Kartalları, Bir Çirkin Adam, Nisan Yağmuru, Ölüm Şart Oldu, İki Vatanlı Kadın, Esir Kuş
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler