N'olur Ayrılalım ne zaman başlıyor, kimler oynuyor?

N'olur Ayrılalım dizisi yakın zamanda izleyiciler ile buluşacak

N'olur Ayrılalım ne zaman başlıyor, kimler oynuyor?

FOXTV ekranlarında Temmuz ayında yayın hayatına başlayacak yeni dizi N'olur ayrılalım oyuncu kadrosu tam olarak netleşmese de başrol oyuncuları belirlendi. Başrollerini Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya, Gürkan Öz ve Nilay Duru’nun paylaştığı dizi ekranlarda boy göstermek için geri sayıma başladı. Yapım şirketi Sinegraf’ın üstlendiği dizinin yapımcı koltuğunda Osman Sınav oturmaktadır. Yönetmen olarak oğlu Yusuf Ömer Sınav yapacağı yaz dizisinin şimdiden merakla beklenen dizi olmayı başardı.
N’olur Ayrılalım 1. Fragmanı…
 
 
Konusu:
Bir zamanlar beraber olduğu ve ayrıldığı bütün kızların şimdi beyaz atlı prens ile evlendiğine inanan Telli baba ve bunu bir programa dönüştüren Turgay’ın komik hayatını konu alır.
Oyuncu Kadrosu:
Osman Karakoç, Duygu karaca, Hüseyin Gülhuy, Hüseyin Soysalan, Hilal Uysal, Bahtiyar Engin, Meriç Başaran, Hakan Eke, Ayşe Selen ve Tarık Şerbetçioğlu’nun oyuncu kadrosu kesin olarak netleşmedi.

Gürkan Öz Kimdir?

10 Mayıs 1978 yılında Zonguldak’ta doğdu. Üniversite eğitimi için İstanbul’a taşınan İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünü 1 yıl okuduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesinde Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü oyunculuk ana sanat dalı giriş sınavını kazandı. Okul sonrasında yurt içi ve yurt dışı birçok oyunlarında rol aldı. Ardından dizi ve sinemalarda rol almaya başladı. Aynı zamanda kitapta yazan oyuncu Neden Böyle, Nevrotik adlı kitapları yazdı.
Filmografisi:
Zaman Makinesi 1973, Plajda, Çinliler Geliyor, Romantik Komedi1-2, Hokkabaz, Başrolde Aşk, Sakarya Fırat, Melek, Aşkım Aşkım, Aşk Oyunu, Aşka Sürgün, Avrupa Yakası, Kısmetim Otel

Aras Aydın Kimdir?

2 Temmuz 1989 İstanbul’da doğdu. Oğlan Bizim Kız Bizim filminde oynayan oyuncu birçok dizide oynadı. Oynadığı diziler, Öğretmen Kemal, Şefkat Tepe, Saklı Kalan, Kiraz Mevsimi, İnadına Aşk

Nilperi Şahinkaya Kimdir?

23 Şubat 1988 yılında Senegal’de doğan oyuncu ilkokul eğitimini Paris’te ortaokul eğitimini ise Bern’de okudu. 2003 yılında Ankara’ya taşınan oyuncu üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesinde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde tamamladı. Okurken Deniz Yıldızı dizisinde rol aldı. Oyunculuk kariyeri de başlamış oldu. İstanbul’a taşınan güzel oyuncunun oynadığı diziler:
Deniz Yıldızı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kayıp, Kiraz Mevsimi
 
Nilay Duru Kimdir?

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Uludağ Üniversitesi’nde İktisat Bölümünü 3. Sınıfta dondurdu. Develt Konservatuarında ki eğitimini 1.lik ile bitirdi. Oyunculuk kariyerine Kızılelma dizisi ile başladı. Ardından Asla Vazgeçmem, İnadına Aşk’ta yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem