Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İddialı dizileri bulunan Star TV’de iyi bir izleyici oranına sahip olan Muhteşem Yüzyıl Kösem geçtiğimiz hafta 23. Bölümü ile ekranlara gelmişti.

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İddialı dizileri bulunan Star TV’de iyi bir izleyici oranına sahip olan Muhteşem Yüzyıl Kösem geçtiğimiz hafta 23. Bölümü ile ekranlara gelmişti. Sevilen dizinin 24. Bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Diziyi takip edenler bir an önce tanıtımın yayınlanmasını bekliyor.

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de geçen hafta kayıp şehzade olarak bilinen İskender’in sırrı ortaya çıktı. Yasemin’in kardeşi olduğunu öğrenen Kösem, infazını önlemeye çalışsa da bunu başaramadı ve Safiye Sultan’a yeniden savaş açtı. Safiye Sultan ise, İskender’i tahta çıkarmak isterken bundan korkan Zülfikar, İskender’i göndermek için uğraşıyor.

Bu bilgiyi öğrenen Safiye Sultan ise boş durmayarak Zülfikar’ı öldürmesi için adamalarına emir verse de bunu başamaradı. Kösem ise Safiye’yi öldürmesi için İskender’i görevlendirdi ancak annesini öldürmeye giden kayıp şehzade gerçeği öğreniyor. Öte yandan Sultan Ahmed’in durumu iyice kötüleşiyor.. İskender’in Kösem’e olan aşkı ise ortaya çıkıyor. Diğer taraftan şehzadeler Osman ile Mehmed arasındaki kavga büyümeye devam ediyor. Sultan Ahmed’de buna şahit olunca durum kızışıyor.

Bu gelişmelerin ardından dizinin hayranları bu hafta neler olacağını merakla bekliyor.

Her hafta Perşembe günü ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem’de başrolde Beren Saat ile Ekin Koç yer alırken kadroda pek çok önemli isim yer alıyor. Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz,Kadir Doğulu, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstengil, Esra Dermancıoğlu, Cihan Ünal, Nadir Sarıbacak, Vildan Atasever, Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, ve Burak Dakak kadrodaki diğer isimler…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler