Muhteşem Yüzyıl Kösem sezon finalinde büyük bombalar!

Star TV'de erkanlara gelen ve beğenerek izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem bu perşembe yayınlanacak bölümüyle sezon finali gerçekleştirecek.

Muhteşem Yüzyıl Kösem sezon finalinde büyük bombalar!

Star TV'de erkanlara gelen ve beğenerek izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem bu perşembe yayınlanacak bölümüyle sezon finali gerçekleştirecek. Yeni bölümde büyük bombalar izleyiciyi bekliyor. Sultan Osman yeniçerinin isyanıyla tahttan indirilirken Kösem için intikam vakti geliyor.

Tarihte eşi görülmemiş bir darbe ile Sultan Osman'ın dönemi sona eriyor.  Asilerin eline düşen Osman'ın durumunu öğrenen Kösem, oğlunun hayatından şüphe eder.

 Büyük nümayişin ortasında anne oğul yeniden birbirlerine kavuşuyor. Dilruba ise, Halime’den habersiz çocukların ölüm emrini veriyor. Zülfikar için ölüma kapıya dayanmıştır. Yeniçeri ocağına giderek isyanı dindirmek isterken ömrünü adadığı yerde öldürülür.Osman’ın yerini öğrenen yeniçeriler ağa kapısını basıyor. Sultan Osman zorla yeniçeri ocağına götürülüyor. Kösem,Osman’ı kurtarmak için Mustafa’yı tahta çıkarıyor! Mustafa tahta çıkarken, Davud işe Osman'ın ölümü için cellatlara emir gönderiyor.  Yeniçeriler Osman'ın öldürülmesini istemeyince Yedikule Zindanlarına götürülür. Genç Osman yüzyıllar boyunca unutulmayacak bir kara leke kalacak şekilde katledilir.   Oğlunun ölümünün ardından, Kösem intikam yemini ediyor. Osman’ın ölümüne sebep olanlar bedelini canlarıyla ödüyor. Tahtın varisi şehzade Murad ve Kösem Sultan halkın önüne çıkıyor. Yeni bir devir başlarken, istikbal Sultan Murad’ı işaret ediyor! 

Başrolünde Beren Saat'in yer aldığı dizi her hafta Perşembe günleri saat 20.00'de Star TV'de ekranlara geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler