Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son dönemlerin ilgi çeken dizileri arasında yer alan Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölümü ile seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Son dönemlerin ilgi çeken dizileri arasında yer alan Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölümü ile seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Geçen hafta son bölümde yeniçerinin Genç Osman'a isyana kalkışmasıyla sona ermesi bu hafta heyecanı daha da doruğa çıkardı. Ancak Muhteşem Yüzyıl 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında burada olacak.
Geçen hafta neler olmuştu?
Söz vermesine rağmen Sultan Osman kardeşi Mehmed'in öldürülmesi için emir verir ve idam ettirir. Kösem bu gelişmeyle büyük bir şoka uğrarken oğlunun yasıyla başbaşa kalmıştır. Bu sırada İstanbul daha önce hiç görülmemiş bir kışı yaşamaktadır. Mehmed'in kabrini ziyarete giden Kösem ve Osman'ın buradaki karşılaşması acı dolu olur. Annesi, Osman'a artık onun annesi olmadığını söylemiştir.
Sultan Osman teamülleri hiçe sayıp Türk bir kadınla evleniyor. Bu kararıyla herkesin tepkisini üzerine çekiyor. Daha sonra Hotin seferine çıkıyor. İskender’in yaşadığından emin olan Kösem, kayıp şehzadeyi bulmak için tehlikeli bir plan yapıyor. Ancak hiç ummadığı birinin ihanetine uğruyor. Kösem’in İskender’in peşinde olduğunu anlayan Hümaşah, kardeşini korumak için payitahttan gönderiyor. Kösem düşmanına son bir darbe vururken, Safiye için hayat duruyor! Sultan Osman seferde yeniçeri ile karşı karşıya geliyor.Askere gözdağı vermek için ağır bir karar alan Osman, isyan ateşinin ortasında kalıyor. 
27. bölüm özeti
Şehzadelerini kurtarmak isteyen Kösem büyük bir şok ile karşı karşıyadır. Mustafa'nın kabusları gerçek oluyor ve tahttan indirilerek kafese gerid dönüyor. Halime ise zindana atılıyor. Artık Sultan Osman'ın devri başlıyor. Ancak tam da burada Kösem beklemediği birşeyle karşı karşıya kalıyor. Osman, onu saraydan sürüyor. Safiye de bu sırada boş durmuyor ve Kösem ile Osman’ın arasını bozmak için sinsi bir plan yapıyor. Osman, Kösem’in gizli divanını basıyor ve ona çok ağır bir ceza veriyor! Safiye’nin tuzağına düşen Şehzade Mehmed ise idam edileceği korkusuyla kötü bir hata yapıyor. Şehzade Mehmed’in kendisine isyan ettiğini sanan Sultan Osman kardeşinin ölüm fermanını istiyor Kösem ve Sultan Osman arasında ipler koparken, şehzade Mehmed adım adım ölüme yaklaşıyor!
Beren Saat’in başrolde oynadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem her hafta Perşembe günü saat 20.00’de ekranlara geliyor. Dizinin kadrosundaki diğer isimler ise şöyle; Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz,Kadir Doğulu, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstengil, Esra Dermancıoğlu, Cihan Ünal, Nadir Sarıbacak, Vildan Atasever, Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, ve Burak Dakak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem