Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son dönemlerin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Muhteşem Yüzyıl Kösem perşembe gecesi yeni bölümüyle ekranlara geldi.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son dönemlerin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Muhteşem Yüzyıl Kösem perşembe gecesi yeni bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekranlara kilitleyen bölümün ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığı anda buradan izleyebilirsiniz.

Heyecanın doruğa çıktığı dizide bu hafta yine dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Şehzade Osman'ı katletmek isteyen Halime, onu padişahın karşısına getirtir ve idam olmasını ister. Osman burada, hem padişaha hem de Halime'ye  "Hepiniz bunun bedelini ödeyeceksiniz" der. Diğer taraftan şehzadelerinin tehlikede olduğunu bilen Kösem Sultan harekete geçer ve Osman'ı tahta geçirmenin planlarını yapar. Halime ise boş durmayarak Safiye Sultan ile işbirliği yapıp Kösem'i ve şehzadelerini ortadan kaldırmak ister.

26. bölüm;

Ancak Safiye'nin aklında, yaşadığını öğrendiği İskender'i tahta çıkarmak vardır. Dizinin sonunda ise nefesler tutulur. Halime Kösem'in şehzadelerini Sırça Saray'da idam ettirmek üzeredir....

Beren Saat’in başrolde oynadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem her hafta Perşembe günü saat 20.00’de ekranlara geliyor. Dizinin kadrosundaki diğer isimler ise şöyle; Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz,Kadir Doğulu, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstengil, Esra Dermancıoğlu, Cihan Ünal, Nadir Sarıbacak, Vildan Atasever, Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, ve Burak Dakak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler