Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm nefes kesti

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm nefes kesti
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi bu hafta 398. bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanın yine dorukta olduğu dizide neler olduğunu haberin detayından öğrenebilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu 399. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Pusat, Tilki tarafından rehin alınmıştır. Pusat'tan geçmişin hesabını almak için onunla oyun oynar. Zeynep ise Ozi'nin konseyin adamı olduğu bilgisine ulaşarak Polat'a sığınır. Konsey, tüm gerçeği öğrendikten sonra Zeynep'in peşine düşmüştür. Gölge ise yeni mekanı İstasyon'da işlerine koyulmuştur. Uyuşturucu sevkiyatından polisin haberdar olduğunu öğrenince harekete geçer. Polat ise Zeynep'i güvenli bir yere götürmek ister ancak Konsey'in adamları onlara tuzak kurmuştur.  Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister. Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır.

2013 yılından bugüne devam eden dizinin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca yaparken senaryosunu ise Pana Yazım Grubu kaleme alıyor. Oyun Kadrosu ve karakterler ise şöyle; 
Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem