Konut Kredisi faiz oranlarında son durum nasıl? Düşüş bekleniyor mu?

Türkiye'de kısıtlı imkanlarla ev sahibi olmak imkansıza yakın bir durum. Ev almak isteyen vatandaşlar mecburen bankalara danışmak zorunda kalıyor. Konut kredisi için her bankada bulunan kampanyalar ve farklı konut kredisi faiz oranları bulunuyor. Bu nokta

Konut Kredisi faiz oranlarında son durum nasıl? Düşüş bekleniyor mu?
Türkiye'de kısıtlı imkanlarla ev sahibi olmak imkansıza yakın bir durum. Ev almak isteyen vatandaşlar mecburen bankalara danışmak zorunda kalıyor. Konut kredisi için her bankada bulunan kampanyalar ve farklı konut kredisi faiz oranları bulunuyor. Bu noktada vatandaşlar saatlerce hatta günlerce bankalarda araştırma yapıyor. Bizlerde sizlerin işini kolaylaştırmak adına son oranları bir araya getirdik.
 
Uygun konut kredisi bulmak isteyen vatandaşlar için tüm bankaların internet sitelerinden ilgili bilgilere ulaşılabiliyor. Dünya genelinde Mortgage olarak tanımlanan bu sistem için insanlar en uygun ve masrafsız olan krediyi bulmak istiyor. sizin bu işlemlerle de zaman kaybetmemeniz için en son durumu araştırarak bir arada topladık.
 
TÜM BANKALARIN GÜNCEL FAİZ ORANLARI 2016
Halkbank Canım Evim : %1,13 = 3 Ay-180 Ay 
Ziraat Bankası BİZ Ürün Paketi  %1,14 = 3 Ay-120 Ay 
HSBC Mortgage %1,25 = 3 Ay-120 Ay 
Akbank Kampanyası %1,25 = 3 Ay-120 Ay 
Türkiye İş Bankası %1,25 = 3 Ay-120 Ay 
Vakıfbank Sonbahara ÖzelKampanyası %1,15 = 3 Ay-120 Ay 
ING Bank  %1,18 = 3 Ay-120 Ay
Garanti Bankası %2 Peşin Faizli Kiracıya Mortgage %0,86 3 = Ay-240 Ay 
DenizBank Kentsel Dönüşüm  %1,19 = 3 Ay-120 Ay 
Garanti Bankası Sabit Faizli Mortgage %1,24 = 3 Ay-240 Ay 
Fibabanka Güzel Evim  %1,05 = 3 Ay-120 Ay
Finansbank  %1,13 1 = 3 Ay-180 Ay 
DenizBank Enuygun’a Özel %1,14 = 3 Ay-300 Ay 
konut-kredisi-faiz-oranlari.jpg
 
Tüketici Sorunları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, TCMB'nin faiz indiriminin ardından artık faiz oranlarının yavaş yş yavaş gerilemesi gerektiğini kaydetti. Son 3 ayda faiz koridorunda yapılan indirimlere rağmen bunun kredi faizlerine yansımadığını vurgulayan Kolçak, "Artık kredi faiz oranlarının düşmesi gerekiyor. Tüketiciler de bunu bekliyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler