Kısmetse Olur’da kim elendi? 8 Mayıs haftanın finali

Kanal D’nin sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’da 8 Mayıs Pazar gecesi eleme heyecanı yaşanıyor. Bu akşam kim elendi sorusunun yanıtı belli olacak. Kısmetse Olur’da kimin elendiği belli olduğunda burada olacak. Haftanın birincileri Eser ile Cansel old

Kısmetse Olur’da kim elendi? 8 Mayıs haftanın finali

Kanal D’nin sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’da 8 Mayıs Pazar gecesi eleme heyecanı yaşanıyor. Bu akşam kim elendi sorusunun yanıtı belli olacak. Kısmetse Olur’da kimin elendiği belli olduğunda burada olacak.

Haftanın birincileri Eser ile Cansel oldu. Sunucu Seda Akgül bu hafta iki kişinin eleneceğini açıkladı ve böylece eleme potasına giren Dilek ile Murat evden elendi. Çeki alan taraf ise Cansel oldu.

Öte yandan gelinler evine bu hafta gelen isim eski yarışmacılardan Nur olurken damatlar evine ise Onur Tezel isimli yeni yarışmacı katıldı

8 kadın ile 8 erkek yarışmacının bulunduğu yarışmanın bu haftanın özeti şöyle;

cansel.jpg

Kısmetse Olur’da bu haftanın finalinde Eser, Cansel’e evlenme teklif ediyor. Diğer taraftan Tankut uzun zamandır görmediği oğlunun mesajını izleyince duygu dolu anlar yaşıyor. – Dilek’in ise daha önceden bir evlilik yaşayıp boşandığı ortaya çıkıyor.

Bu sırada Ali eve ziyarete geliyor ve onu gören Mehtap’ın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Mehtap, Ali’yi bekleyeceğine söz veriyor.

kismetse-olur-001.jpeg

Eleme gecesi Danieal ise şok bir çıkış gerçekleştiriyor. Cansel ve Eser’in ilişkisini eleştiren Daniela bu ilişkinin kabak tadı verdiğini söylerken Emre ise çiftin tehlikeli olduğunu belirtiyor. Eser ise bu sözlere cevaben “Beni kötü göstermeye çalışmanıZ sizin karakterinizi belli eder” ifadelerini kullanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem