Kısmetse Olur'da birinci kim olacak?

Kısmetse Olur'un birincileri sızdı

Kısmetse Olur'da birinci kim olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen programı Kısmetse Olur yarın yani Pazartesi büyük finalini gerçekleştirecek. Kimin birinci olacağı merakla beklenirken Kısmetse Olur'da kimin birinci olduğunun sızdırıldığı iddia edildi. İşte detaylar

Sosyal medyadan yayılan iddialara göre 4 Temmuz'da final gerçekleştirecek olan Kısmetse Olur'da kimin birinci olduğu ve 700 bin tl değerindeki evin sahibi belli oldu.

Bilindiği gibi büyük finalde 3 çift smse kaldı. Bu çiftler Cansel Çördük ile Eser West, Nır Erkoç ile Batuhan Cimilli ve Hazal Atabek ile Emre Ubeyli olmuştu. İddialara göre sms oylamasında Canel ile Eser çifti birinci olurken ikinci Nur ile Batuhan ve üçüncü de Hazal ile Emre oldu. Ancak Eser ile Cansel evlenmek istemediklerini açıkladı. Onların ardından ikinci olan Batuhan ile Nur çifti ise kendilerini evliliğe hazır hissetmediklerini belirtti. Bunun üzerine Emre ile Hazal finalde evleneceklerini açıklayınca yarışmadan evlenerek ayrılacak tek çift onlar oldu. Böylece çiftin tüm masrafları yapım ekibi tarafından karşılanacak.


Öte yandan ev ödülünü kazanan çift olan Cansel ile Eser'in evlenmekten vazgeçmelerinin ardından yapım şirketinin ödülü kime vereceği yada nasıl paylaştıracağı büyük merak konusu oldu. Final bölümü 4 Temmuz'da Kanal D'de.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem