Kırgın Çiçekler yeni bölümde Cemre'ye büyük şok

ATV'nin en çok izlenilen dizilerinden olan Kırgın Çiçekler 44. bölümü ile bu akşam seyirciyle buluşacak.

Kırgın Çiçekler yeni bölümde Cemre'ye büyük şok

ATV'nin en çok izlenilen dizilerinden olan Kırgın Çiçekler 44. bölümü ile bu akşam seyirciyle buluşacak. Takipçilerini ekrana kilitleyen dizide bu akşam Cemre şok yaşayacak. 

Kırgın Çiçekler 44. bölümde; Cemre, elinde bıçakla kanlar içinde uyanır. Cemre kendini katil zannetmektedir. Nazan'ın kaybolması ile bir numaralı şüpheli Cemre ile Emine olur. Polis soruşturmasını devam ettirirken herkes neler olacağını merakla bekler. Neriman, Banu'nun bebeğini aldırmadığını öğrenince bir plan hazırlar. Ailesinden kopan Güney ise tek başına yaşamakta çok zorlanır. Emel, Cemre ve kızları görüştürmemek adına yalan söyler ancak bunu Mesude yakalar. Öte yandan Cemre, durumu kimseye itiraf edemediği için panik içerisinde kendi sonunu hazırlamaktadır.

Atv ekranlarında her pazartesi günü saat 20.00'de ekranlara gelen Kırgın Çiçekler'in oyuncu kadrrosu hayli geniş. İşte kadroda yer alan isimlerden öne çıkanlar; Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker.

Dizinin genel konusu;

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem