Kırgın Çiçekler sezon finali

Kırgın Çiçekler sezon finali gerçekleştirdi

Kırgın Çiçekler sezon finali

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kırgın Çiçekler bu hafta ekranlara sezon finali ile seyirciye bu sezon için veda etti. Sevilen dizide bu hafta yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Aşk ve dramın izleyenlerinin ruhuna işlediği Kırgın Çiçekler sezon finali ayrıntılarını haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

Sezon finalinde Eylül'ün beklediği karar mahkemeden çıkıyor. Feride ise Toprak ile nişanlanıyor. Bu sırada Kemal polisin elindeyken gizlice kızları hedef haline getiriyor. Yaşanan heyecanlı gelişmelerin ardından yeni sezon büyük bir merakla bekleniyor.

ÖNCEKİ HAFTA NELER OLDU?

İhsan'ı öldürmek için önüne çıkan Meral, hiç düşünmediği olayların içine düşer. Eylül ise kardeşi Büşra'nın açtığı dava nedeniyle zor durumda kalacağını düşünüp vicdan azabı yaşar. Kızlar ve Feride davadan vazgeçmemesi için baskı yaparlar. Nazan tarafından sürekli eleştirilen Defne, başarılı olduğunu ispatlamak için kendini büyük bir tehlikeye atar. Kemal tutuklanınca cezaevinde öldürüleceği için korku içindedir. Kızları tehdit etmek için eline büyük bir fırsat geçirir…
kırgın çiçekler sezon finali

Konusu;
Yetimhanede yetişen arkadaşları konu alır. 16 yaşındaki Eylül annesi ve üvey babası ile yaşamaktadır. Eylül üvey babasının tacizine uğrar. Annesine durumu anlatınca annesi onu yetimhaneye gönderir. Böylece yetimhanedeki arkadaşları ile yeni bir hayata başlar.

29 Haziran 2015 yılında ATV ekranlarında hayat bulan dizinin yapımını NTC Medya üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde;
İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Derya Artemel, Veda Yurtsever İpek, Erdal Bilingen, Gökçe Akyıldız, Çağla Irmak, Hazar Motan, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Cansu Fırıncı, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Furkan Andıç, Birgül Ulusoy, Nil Keser, Arif Diren, Esma Yılmaz, Yunus Emre Terzioğlu, Zeynep Parla, Burak Aslan, Dilara Mücaviroğlu rol almaktadır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem