Kiralık Aşk yeni sezonda Defne ve Ömer evlenecekler mi?

Kiralık Aşk dün akşam sezon finali ile sevenleri karşısına geçti

Kiralık Aşk yeni sezonda Defne ve Ömer evlenecekler mi?

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Kiralık Aşk dizisi 52.bölümü ile sezon finali yaptı. Herkesi heyecanlandıran sezon finalinde Defne’nin karasızlığı Ömer’in buna tepkisi Türkan Hanım’ın düğüne itirazı tüm soruların cevapları dün akşam ATV ekranlarında yayınlandı. Yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı.

52. Bölümde neler oldu?
Defne ile Ömer’in önündeki engeller birer birer kalkarken sezon finalinde Defne yeni bir engel oluşturuyor. Düğün sabahından düğün saatine kadar başına birçok aksilik gelen Defne dayanamaz ve Ömer’e her şeyi tek tek anlatır. Bunun ilk başlarda bir oyun ile başladığını söyler. Tepkisiz kalan Ömer’in Defne ile nikâh masasına oturup oturmayacağı merak konusu. Defne eve Ömer cephesinde bunlar yaşanırken Sinan ve Yasemin ise düğün için gün sayıyorlar.
Yeni sezonda bir ayrılık ile başlayacak. Yeni sezonda dizinin makyaj uzmanı Ayşegül Kartal diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Ayşegül Kartal bir fotoğraf paylaşarak altına  "Benim için Kiralık aşk macerası burada sona ermiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni sezonda başarılar diliyorum, yolları açık olsun. Tabii benim de yolum açık olsun" notunu düştü.



Dizinin konusu:
Defne Türkiye'nin en başarılı iş adamlarından birini 6 aylık bir süre zarfında kendine aşık etme teklifini kabul eder ve hikaye bu ikilinin yaşadıkları üzerinden devam eder. Dizinin başrolerini Elçin Sangu ve Barış Arduç paylaşmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem