Kiralık Aşk yeni bölüm bomba gibi

Star TV'nin fenomen olan dizisi Kiralık Aşk bomba gibi geliyor. Büyük bir hayran kitlesi bulunan dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak.

Kiralık Aşk yeni bölüm bomba gibi

Star TV'nin fenomen olan dizisi Kiralık Aşk bomba gibi geliyor. Büyük bir hayran kitlesi bulunan dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Saat 20.00'de başlayacak dizide bu hafta izleyiciyi neler bekliyor. Birlikte gözatalım...

7. BÖLÜM ÖZETİ

Defne, Ömer'e mektubu bıraktıktan sonra eve gider. Ve olacakları beklemeye başlıyor. Ömer'in nasıl bir tepki vereceğini merak etmektedir. Neriman ise kendini kurtamanın peşine düşmüştür. Bu gelişmeler Koray ve Neriman'ı karşı karşıya bırakır ve ikilinin küsmeleriyle sonuçlanır. Diğer yandan dergi çekimi yapılıyor. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk geliyor ki, işler iyice değişik bir hal alıyor. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatıyor.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Gerçeklerin ortaya çıkmaması için artık hiçbir neden kalmadı. Defnenin ise olanları saklayacak enerjisi kalmadı. Mektup Ömer'e ulaştıktan sonra beklemeye başlıyor. Ömer her şeyi mektuptan okuyup öğrensin diye...  Durumu öğrenen Neriman ise konuya hemen el atıyor ama onun da önünde büyük bir engel var. Bir yandan da Passionis’e, Ömer’in Defne’ye ev aldığı haberi hızla yayılıyor. Defne’nin ev konusu çözülüyor mu? Ömer’in evi alması karşısında Defne karmakarışık..  Peki Ömer nasıl özür dileyecek, Defne'ye kendini anlatabilecek mi?
Dizinin başrolünde Elçin Sangu ile Barış Arduç yer alıyor. Kadrodaki diğer isimler ise şöyle; Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter, Melisa Giz Cengiz, Hikmet Körmükçü,Kerem Fırtına, Sanem Yeles, Onur Büyüktopçu, Osman Akça, Melisa Şenolsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem