Kertenkele 70. Bölüme Kızıl Ejder damga vuruyor!

Kertenkele 70. Bölümü bu akşam ATV ekranlarında

Kertenkele 70. Bölüme Kızıl Ejder damga vuruyor!

ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele bu akşam saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak. Geçen hafta heyecan dolu anlar yaşandı, özellikle Sokrat ve Kertenkele arasında geçen diyalog sevenlerini merak içinde bıraktı. 70. Bölümde de heyecan dinmeyecek. Kızıl Ejder ortalığı kasıp kavurmaya devam edecek.

70. bölüm özeti ve fragmanı…

Sokrat kurtulamayacağını anlayınca Kertenkeleyi de kendi ile beraber ölüme götürmek istedi. Zehra’nın dilinin tutulması herkesi çözüm bulma arayışına götürdü. Bu sayede yarışmalar bile düzenlendi. Gizem’in yaptığı sakarlıklar, Büşra’nın sinirlenmesi tüm seyircilerin gülmesine neden oldu.

Polisin tüm arama çalışmalarına rağmen Kemal bulunamadı. Kızıl Ejder kardeşi hayalet ’in intikamını almak işe koyulur. Ejder’in elindeki liste ise baya kabarık.
 

Geçen hafta neler olmuştu?
Kertenkele, Zehra’nın bir anda önüne çıkması ile Zehra’nın korkudan dili tutuldu.  Malikânede yaşayanlar ise Zehra’nın tekrar konuşması için elinden geleni yapmaya başladılar. Kara Kemal, Melis olayını açıklığa kavuşturmak ister ama Melis Kemal’i dinlemez.

Bu dizi, İranlı yönetmen Kemal Tebriz’in yaptığı Marmoulak adlı sinema filminden uyarlanmış bir dizidir. Dizi ilk başlarda tepki topladı, bir hırsızın imam kılığında kaçması bir çok şikayet almasını sağladı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde bir çocuk için canını feda etmesi izleyicilerin gönlünü kazanmasını sağladı.Yapımcılığını Yapım atölyesinin üstlendiği dizinin senaristliğini Hakan Kandal ve Kemal Çelik üstlenmektedir.

Sera Tokdemir Kimdir?



Mersin’de 11 Nisan 1981 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi’nde Tomyo bölümünden mezun oldu. Zirve Sanat Merkezinde Tiyatro, Şan ve Diksiyon eğitimi aldı. Ardından Plato film okulunda oyunculuk yönetimi, beden dili, dublaj, sinema-reklam-dizi oyunculuğu eğitimi aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler