Kertenkele 69. Bölüm ’de ölecek mi?

 Cumartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele dizisinde yeni sürprizler heyecanı doruğa çıkarıyor.

Kertenkele 69. Bölüm ’de ölecek mi?

Cumartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele dizisinde yeni sürprizler heyecanı doruğa çıkarıyor. Kertenkele yarın akşam saat 20.00’de ekranlar ile buluşacak. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kertenkele’nin yeni bölümü merakla bekleniliyor.  Aynı zamanda Kertenkele ‘nin ölüm ile burun buruna geldiği sahne büyük yankı uyandırdı. 

Kertenkele 69. Bölüm özeti ve fragmanı…
Zehra’nın dili tutulmuştur. Malikâne halkı Zehra’yı iyileştirmek için seferber olurlar. Kertenkele kendini aklayacak kayıtların peşine düşer. Kayıtlar başka birinin eline geçer. Gizem, Büşra’nın yanına yaklaşmaya çalışır ama her seferinde başarısız olur. Aynı zamanda Kara Kemal Melis’e aşkını kanıtlamaya çalışır. Melis bundan etkilenmeyince yeni bir plan için hazırlanır. Kertenkele, kayıtlara ulaşmak için ölümle savaşmak zorunda kalır. 

Yapımcılığını Yalçın Şen’in üstlendiği , Senaryo koltuğunda ise Hakan Kendal ve Kemal Çelik’in oturduğu, 25 Ekim 2014 yılında yayın hayatına başlayan Kertenkele 2004 yılı yapımı Marmoluk (Kertenkele) adlı bir filmden uyarlamadır. İlk bölümünde hırsız olan Kertenkele imam kıyafeti giyerek kaçar. Halk tarafından tepki toplayan bu sahne yüzünden RTÜK’ten 1453 şikâyet gelir. Kertenkele ‘nin yangından bir çocuk için canını hiçe sayması ise halkın beğenisini toplamıştır. 

Timur Acar’ın başrolünü oynadığı Kertenkele dizisinin oyuncu kadrosu; Sera Tokdemir, Erdinç Gülener,  Sinan Çalışkanoğlu, Umut Oğuz, Yıldırım Memişoğlu, Mehtap Bayri, Dilşad Şimşek, Fatih Doğan, Duygu Yıldız, Turabi Çamkıran, Ümit Acar, Korkmaz Arslan dizide yer almaktadır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv