Kertenkele 3. Sezon ne zaman başlayacak?

Kertenkelenin 3. sezonu sevenleri buluşmak için hazırlanıyor

Kertenkele 3. Sezon ne zaman başlayacak?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele 25 Haziran 72. Bölümü ile sezon finali yaptı. Ne zaman başlayacağı merak edilen diziden açıklama geldi. Yeni sezona 19 Eylül Cumartesi günü sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen Koltuğunda Hakan Arslan’ın oturduğu dizinin senaristliğini Hakan Kandal ve Kemal Çelik yazıyor. Yapımcılığını Yalçın Şen üstlendi.

Kertenkele 2004 yılında Kemal Tebrizi’nin yaptığı sinema filminden uyarlandı. 2014 yılında yayın hayatına başlayan dizi ilk başlarda bir hırsızın imam kılığına girip imamlık yapması birçok kişi tarafından tepki topladı ve 1453 tane RTÜK’e şikâyet dilekçesi gitti. Sonrasında canı pahasına yanan bir eve girip küçük bir kız çocuğunu kurtarması sayesinde birçok kişinin gönlünü fethettiler.

Konusu:
İstanbul’un en önde gelen hırsızlarından olan Kertenkele her durumda polisten kaçmanın bir yolunu bulur. Takıntı haline gelen komiser Kertenkeleyi yakalamak için her yolu dener. İhanete uğrayan Kertenkeleyi sonunda polis zor durumda bırakır. Bu sırada yanan evde küçük bir çocuk olduğunu fark eden Kertenkele canı pahasına eve girer ve kızı kurtarır. Bu yaptığı davranış onu kahraman yapar. Tutuklu kalmaya dayanamayan Kertenkele hem mafya babasının elinden hem de polisten kurtulmak için imam kılığında kaçar. Köyde bir kızı aşık olur. Kız ise şimdiye kadar kimseyi beğenmez ama kertenkele onun kalbini çalar. Ama bilmadikleri bir konu vardır oda komiser Zehra’nın eniştesidir.

Oyuncu Kadrosu:
Timur Acar, Erdinç Gülener, Sinan Çalışkanoğlu, Şemsi İnkaya, Umut Oğuz, Sera Tokdemir, Yıldırım Memişoğlu, Dilşad Şimşek, Birsen Dürülü, Ümit Acar, Erman Burmalı, Korkmaz Aslan, Mehtap Bayri, İlter Akçebe, Eda Özerkan, Ceren Şekercioğlu, Ayça Kuru, Bihter Dinçel, Cem Emüler, Fatih Doğan, Emre Melemez, Halit Ergör, Ayşen Batıgün, Faruk Karaçay, Serkan Kuru Selahattin Taşdöğen, Merve Oflaz

Timur Acar Kimdir?
 
Çocukluğu Almanya’da geçen oyuncu 22 Aralık 1979 yılında Sakarya’da doğdu. Oyuncu moda Sahnesi’nin kurucuları arasında yer almaktadır. Tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Acar 9 Eylül Üniversitesi’nde eğitim gördü. Aynı zamanda müzik ile de ilgilenmektedir. Oyuncu 2007 yılında Özlem Karabay ile evlendi 2009 yılında ise boşandılar.
Filmografisi:
Kurşun Yarası, Kaybedenler, Ulak, Çıngıraklı Top, Başka Dilde Aşk, Ah Kalbim, Gomeda, Avrupa Yakası, Akasya Durağı, Çakallarla Dans 2-3, Devrimden Sonra, Leyla İle Mecnun, Yalan Dünya, Bebek İşi, Erkek Tarafı, Hayat Sana Güzel, Türkler Çıldırmış Olmalı

Sinan Çalışkanoğlu Kimdir?
 
26 Ocak 1978 İstanbul’da doğdu. Akademi İstanbul Tiyatro Bölümünü bitirdi. Pera Güzel Sanatlar Merkezinde Pandomin ve Oyunculuk dersleri aldı.
Filmografisi:
Beyza’nın Kadınları, Osmanlı Cumhuriyeti, Polis, Kirpi, Sabit Kanca, İncir Reçeli 1-2, En Son Babalar Duyar, Sırlar Dünyası, Bir İstanbul Masalı, Hayat Bilgisi, Görünmez Adam, Ters Köşe 2005, Davetsiz Misafir, Selena, Türk Malı, Yahşi Cazibe, Şanslı Masa, Türk’ün Uzay İle İntikamı, Bir Yastıkta, Kapış Kapış, Gurbette Aşk, İşler Güçler, Elin Oğlu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem