Kendini köpek sanan koyun!

Bu koyunun köpekten bir farkı yemek alışkanlıkları

Kendini köpek sanan koyun!
Batman'd a10 günlükken alınan koyun bir köpeğin vereceği tepkileri veriyor. Kara kız adında olan koyun aynı bir köpek gibi eve gelen yabancılara tepki gösterip sahibinin peşinden koşuyor. 
Batman’ın Raman Mahallesi’nde ikamet eden Mehdi Gök, hayvan pazarından henüz 10 günlükken aldığı koyunu, köpek gibi davranması için özel bir eğitimden geçirdi. Sahibinin özel eğitimiyle büyüyüp 2,5 aylık olan Kara Kız isimli koyunun köpekten tek farkı ot yemesi. 

KOYUN KUAFÖRDE SÜSLENİYOR

Sahibinin peşinden dışarı çıkan Kara Kız, günübirlik bayan kuaförüne götürülerek özel bakımı yapılıyor. Kuaförden çıktıktan sonra Kara Kız, güzel kokması için sahibiyle birlikte parfümcüye de uğramayı ihmal etmiyor.

BAHÇEYE GİRENLERE TEPKİ VERİYOR

Hayvanlara karşı ilgisi olduğu için köpek yerine koyun aldığını belirten Mehdi Gök, “Hayvan pazarına gitmiştim. Bu kuzuyu gördüm orada, ilgimi çekti. Satın alıp eve getirdim onu, kendi ellerimle büyüttüm. Sütünü verip, bakımını yaptım. Hayvanlara karşı ilgim olduğu için, köpek yerine kuzu almayı tercih ettim. Bana alıştı ve dışarı çıkarttığımda insanların ilgisini çekmeye başladı. Bayan kuaförü olduğum için sürekli kuaföre getirerek bakımını yaptırdım. Dışarı çıktığımda benle beraber gelmeye başladı. Küçük kuzumuz köpek gibi oldu. Evin bahçesinde yabancı insanlar gördüğünde bağırıp bize haber veriyor. Verdiği uyarıda dışarı çıktığımızda bir yabancının bahçede olduğunu görüyorduk.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem