Kehribar 15. Bölüm final mi oluyor?

Kehribar 15. Bölüm bu akşam yeni bölümünde heyecan devam ediyor

Kehribar 15. Bölüm final mi oluyor?

Bu akşam ATV ekranlarında saat 21.00’da sevenleri ile buluşacak. Süreç Filmin üstlendiği dizi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümde neler olacağı merak konusu. Yarımcalı ile Musa arasındaki gerginliğin sonu nereye çıkacak. Orhan intikamını alacak mı? Dizinin final bölümü tam bir merak konusu...

Kehribar 15. Bölüm fragmanı…
 

Geçen Hafta neler olmuştu?
Orhan Veli’nin karşı karşıya gelmesine sebep olan Adile’nin ‘Burhan Yarımcalı nasıl öldü?’ sorusu neden oldu. Orhan Yarımcalı’nın polis ile girdiği çatışmada düşmanı Musa’ya canını emanet eder. Musa’nın Orhan’ın hayatını kendisi mi öldürecek yoksa kurtaracak mı?
Dram dizisi olan Kehribar’ın yönetmeni Yıldız Hülya Bilban olurken Senaristi Sinan Tuzcu’dur. Dizinin konusu: Orhan ve Leyla’nın aşkı ve Yarımcalı ve Bozoğlu ailesinin intikamını ele alır. Orhan Yarımcalı Almanya’dan uzun bir aradan sonra geri döner. Aynı zamanda Türkiye’nin önde gelen kabadayılarından biridir. Dizi bu akşam 15. bölüm ile final yapıyor. Finalinde heyecan dolu anlar yaşatmaya niyetli. 
 
 Dizinin oyuncu kadrosu
Gürkan Uygun:  Orhan Yarımcalı
Ayça Varlıer:  Leyla Bozoğlu
Necip Memili:  Musa Bozoğlu
Hakan Ural:  Oğuz Doğu
Özge Özder:  Adile Genstald Yarımcalı
Aslı Güner:  Bahar Bozoğlu
Fırat Altunmeşe:  Kemal Bozoğlu
Yağmur Aydan: Meltem Yarımcalı
Fırat Topkurur:  Komiser Yıldırım
Sibel Taşçıoğlu:  Veli Yarımcalı
Şebnem Gürsoy:  Bahar’ın annesi
Nazmi Kırık:  Cemil
Ali Yörenç:  Suat
Beyaz Gülercan:  Burhan Yarımcalı
Umut Karadağ:  Veli
Ahmet Uz:  Duran
Berk Hakman

Gürkan Uygun maçta!

 
















Dizinin sezon final yapmasını fırsat bilen Uygun soluğu Bodrum’da aldı. Uygun aynı zamanda Nejat İşler’i de ziyaret gitti. İşler ve uygun maç voleybol oynadılar. 2 saat süren maçta İşler ve Uygun’un takımı kazandı.

Gürkan Uygun Kimdir?
 27 Mayıs 1974 İzmit’te doğdu. Tiyatroya ilgisi lise yıllarına dayanır. Dormen Tiyatrosunda eğitim almaya başladı. Dizi oyunculuğuna 1996 yılında başladı. Kurtlar Vadisi dizisinde Memati karakteri ile oyunculukta zirveye ulaştı. 10 yıl boyunca canlandırdığı Memati karakterinin ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldı.
Rol aldığı dizi ve filmler:
Kaygısızlar, Tatlı Kaçıklar, Son Kumpanya, Bir Demet Tiyatro, Affet Bizi Hocam, Çiçek Taksi, Aşkım Aşkım, Deli Yürek, Yılan Hikayesi, Yedi Numara, Şapkadan Babam Çıktı, Kaçak, Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör, Kurtlar Vadisi Pusu, Halil İbrahim Sofrası, Tamammıyız?, Fasulye, Unutursam Fısılda, Banan Masal Anlatma, Çakallarla Dans 3: Sıfır sıkıntı, Çarpıpşma, Hoşçakal Yarın, Hititya Mangala Çarkı, Bizans Oyunları, Günce, Hep Yek, Çanakkale yolun sonu'nda rol aldı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem