Kehribar 14. Bölümde neler olacak?

Kehribar 14. Bölüm bu akşam izleyicilerle buluşacak

Kehribar 14. Bölümde neler olacak?

Cuma günlerinin sevilen dizisi Kehribar 14. Bölümde heyecan devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Musa Bozoğlu paylaşıyor. Süreç yapımın üstlendiği Kehribar ATV ekranlarında boy gösteriyor. Dizinin bu bölümünde Orhan’ın bir sonra ki hamlesi merak konusu oldu. İntikamını almak için çıktığı yolda devam edecek mi?

Geçen hafta neler olmuştu?
Adile Kaan’ın vurulduğunu öğrenir öğrenmez yıkıldı. Musa, Oğuz ve Orhan’ın sonunda karşı karşıya getirmeyi başardı. Orhan, Oğuz’un mekânını bastı. Musa, bu durumu gizlice izledi.  Leyla, Adile’nin oğlu Kaan’ın mevlidine gider bu duruma sinirlenen Adile Leyla’ya tokat atar.

Dizinin oyuncu kadrosu:
Gürkan Uygun:  Orhan Yarımcalı
Ayça Varlıer:  Leyla Bozoğlu
Necip Memili:  Musa Bozoğlu
Özge Özder:  Adile Genştald Yarımcalı
Aslıhan Güner:  Bahar Bozoğlu
Fırat Altunmeşe:  Kemal Bozoğlu
Yağmur Aydan:  Meltem Yarımcalı

Gürkan Uygun Kimdir?

27 Mayıs 1974 yılında İzmit’te doğdu. Tiyatroya lise yıllarında başladı.  Amatör tiyatro hayatında ilerlemek için Dormen Tiyatrosunda eğitim aldı. Oynadığı birkaç dizinin ardından en çok Kurtalar Vadisi dizisinde canlandırdığı Memati rolü ile tanındı.
Rol aldığı filmler:
Deli Ormanlı, Tamammıyız?, Çakalllarla dans 3: sıfır sıkıntı, Fasulye, Hoşçakal yarın, Unutursam fısılda, Hep Yek, Günce, Bizans Oyunları, Çanakkale: Yolun sonu, Çarpışma, Bana Masal Anlatma
Rol aldığı diziler:
Kaygısızlar, Tatlı kaçıklar, Yılan Hikayesi, Yedi numara, Aşkım Aşkım , Deli yürek, Muhteşem yüzyıl, Kurtlar vadisi, Kurtlar vadisi terör, Kurtlar vadisi pusu, Çiçek taksi, Kaçak , Halil İbrahim sofrası
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler